Home TekstoviNove tehnologije HP proširuje konvergentni Cloud portfolio za hibridna okruženja

HP proširuje konvergentni Cloud portfolio za hibridna okruženja

by bifadmin

HP je proširio svoju ponudu konvergentnih cloud rešenja kako bi korisnicima omogućio da kreiraju uspešna hibridna okruženja i pripreme osnovu za podsticanje agilnosti, ubrzavanje inovacija i snižavanje troškova.

Nova cloud rešenja obuhvataju privatna, upravljana i javna cloud okruženja. Ova ponuda obuhvata:

HP CloudSystem i HP Cloud Service Automation (CSA) 3.1, rešenja koja predstavljaju osnovu i platformu za upravljanje brzim pokretanjem cloud servisa.

HP Continuous Delivery Automation (CDA) 1.1, rešenje koje potpuno automatizuje proces pripreme aplikacija za cloud sisteme.

HP Continuous Delivery Automation (CDA) 1.1, rešenje koje potpuno automatizuje proces pripreme aplikacija za cloud sisteme.

Da bi obezbedio da cloud okruženja budu pristupačna i laka za pokretanje, HP je dodatno unapredio funkcionalnost HP CloudSystema. Nove mogućnosti korisnicima omogućavaju da:

Upravljaju zahtevima vezanim za troškove, zaštitu i dostupnost uz otvorenu, proširivu arhitekturu za heterogena IT okruženja koja sad obuhvataju podršku za KVM i virtuelizaciju.

Ostvare trenutan pristup dodatnom kapacitetu i upravljaju neravnomernim zahtevima na zahtev i plaćanju po upotrebi kroz nove mogućnosti HP CloudSystem rešenja.

Smanje vreme održavanja i ubrzaju pokretanje usluga pomoću proširene HP Cloud Maps ponude koja obuhvata 50 novih šablona. Ponuda sad ima preko 200 šablona koji korisnicima omogućava da keriraju prilagođene kataloge aplikativnih servisa spremnih za brzo pokretanje.

HP predstavlja i novu verziju HP CSA rešenja koje je dostupno samostalno ili kao deo HP CloudSystem ponude. HP CSA 3.1 pruža korisnicima sveobuhvatnu i objedinjenu platformu za upravljanje cloudom, kao i aplikacijama i infrastrukturom za cloud servise. Nova verzija garantuje kontinuitet poslovanja primenom visoko dostupne arhitekture koja radi čak i u slučaju kvara. Pored toga, ona pruža bolju zaštitu pomoću HP TippingPoint rešenja. HP CSA ubrzava vreme pokretanja aplikativnih servisa u javnim, privatnim i hibridnim cloud okruženjima.

Novo HP CDA 1.1 rešenje u potpunosti automatizuje proces objavljivanja aplikacija i omogućava korisnicima da eliminišu odlaganja koja obično uzrokuju ručni procesi preuzimanja posla između timova tokom životnog ciklusa aplikacije.

HP je u HP Cloud Services uveo novu funkcionalnost koja organizacijama omogućava da obimne poslove prebace u cloud. Nove usluge i rešenja obuhvataju:

Opštu dostupnost HP Cloud Compute rešenja koje se plaća po obimu upotrebe, a koje korisnicima omogućava da potrebu za obradom podataka aktiviraju i prilagode na zahtev.

Unapređenje HP Cloud Block Storage storidž rešenja koje omogućava lako prebacivanje podataka iz jednog radnog procesa u drugi.

HP Cloud Application Platform as a Service (PaaS), rešenje koje omogućava velikim organizacijama, programerima i proizvođačima softvera da se fokusiraju na razvoj i pokretanje aplikacija.

HP Cloud Workload Migration usluge koje se pružaju u saradnji s mrežom partnera, a korisnicima omogućavaju da procene, planiraju i migriraju postojeće poslove u HP-ov javni cloud bez ometanja korisnika.

Pročitajte i ovo...