Home VestiBiznis & Finansije Mercuri International otvorilo svoje predstavništvo u Srbiji

Mercuri International otvorilo svoje predstavništvo u Srbiji

by bifadmin

Napredne tehnike rada vodeće svetske kompanije u oblasti prodajnog savetovanja (sales consulting) odsada će biti dostupne i lokalnim poslovnim partnerima.

U Srbiji je Mercuri već bio posredno prisutan u prošlosti preko rada na pojedinim projektima, najviše sa međunarodnim i regionalnim klijentima, kojima je pružana podrška preko konsultanata iz drugih jedinica. U cilju podrške poslovnih ambicija i osiguravanja trajne i sistematične prisutnosti na tržištu, sada se otvara Mercuri International i u Srbiji. Mercuri International je najveća svetska konsultantska kuća u oblasti prodajnog savetovanja. Više od 50 godina pomaže kompanijama u primeni njihovih strategija i u postizanju vrhunskih prodajnih rezultata. Ima najveći tim konsultanata i trenera iz prodaje na svetu, a njihova rešenja su primenjiva u sektoru MSP, ali i u najvećim svetskim kompanijama.


Mercuri International kao vodeća svetska konsultantska kuća u oblasti unapređenja prodajnog rezultata ima dugoroćnu ambiciju za rast koju realizuje i preko ulazaka na nova tržišta (ove godine pored Srbije i Rumunija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Tajland i Malezija) čime postiže i bolju geografsku pokrivenost tržišta kako za međunarodne tako i za lokalne klijente. Mercuri International podržava skoro 15.000 kompanija godišnje i posluje u više od 50 zemalja.

Pročitajte i ovo...