Home Posle 5 Francuzi željni uzbuđenja kupuju sopstvenu otmicu

Francuzi željni uzbuđenja kupuju sopstvenu otmicu

by bifadmin

Francuzi koji se dosađuju sada mogu sebi da priušte jedinstveni događaj – kidnapovanje. Naime, jedna firma iz istočne Francuske za 900 evra nudi ‘klasičnu’ otmicu, a osnovni paket uključuje odvlačenje, vezivanje i zadržavanje na četiri sata. Oni koje žele malo veću dramu moraju dodatno da plate za beg helikopterom.

Žorž Sezus (28) vlasnik kompanije Ultime Realite koja izvodi otmice, kaže da prepoznaje želje svojih klijenata i da sve može da sprovede u akciju. Nakon što dogovori scenario otmice sa klijentom potpisuje ugovor, ali vreme kidnapovanja mu ne otkriva kako bi iznenađenje bilo što veće.

Sezus kaže da njegova firma primi otprilike po dva zahteva za otmicu dnevno, uglavnom od ljudi na visokim pozicijama koji traže nešto uzbudljivije od bandži džampinga ili skoka padobranom. Ima i onih koji se nadaju da će se na ovaj način osloboditi fobija, pa je tako jedan klijent zatražio da ga zakopaju živog.

Iz tamošnje policije kažu da nemaju zakonskih primedbi na ove usluge, ali da bi kompanija trebalo da upozori lokalne vlasti pre otmice kako bi bile spremne na pozive posmatrača koji žele da pomognu kidnapovanima.

Pročitajte i ovo...