/ Specijalna izdanja / PwC: Korporativno upravljanje
BiF Analize Čitajte B&F online

PwC: Korporativno upravljanje

This post has already been read 4101 times!

U specijalnom dodatku časopisa Biznis & finansije, možete čitati o pravnom okviru i značaju korporativnog upravljanja, o ulozi upravnog odbora u upravljanju rizicima, integrisanom korporativnom izveštavanju ali i o ulozi revizora u korporativnom upravljanju.

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments
 • 05/03/2014

  “U specijalnom dodatku časopisa Biznis & finansije, možete čitati o pravnom okviru i značaju korporativnog upravljanja, o ulozi upravnog odbora u upravljanju rizicima, integrisanom korporativnom izveštavanju ali i o ulozi revizora u korporativnom upravljanju.” – na web stranici ne mogu da procitam specijalni dodatak, a jako me interesuje. Ukoliko to nije verzija samo za pretplatnike i slično, bila bih zahvalna ukoliko primjerak dobijem mailom. Hvala najljepsa.

  Elma Dvizac

  Reply
  • 05/03/2014

   Draga Elma,

   Evo linka do izdanja http://issuu.com/bifbif/docs/pwc_low. Mozete ga citati samo na netu. Ako ne vidite publikaciju mozda nesto nije u redu sa vasim internetom jer se se na linku otvara bez problema

   Redakcija BIF
   Reply
   • 25/12/2015

    Da li postoji ova publikacija u štampanom izdanju?

    Nikola
    Reply
    • 28/12/2015

     Poštovani Nikola, broj magazina “Biznis & Finansije” u kome je objavljena ova publikacija izašao je pre više od godinu i po dana i nema ga više u prodaji niti kod nas u redakciji.

     Redakcija BIF
     Reply
Close