Home VestiEkonomija EPS: Smene u distribucijama od septembra

EPS: Smene u distribucijama od septembra

by bifadmin
„Elektroprivreda Srbije“ razmotriće sve primedbe i sugestije kupaca električne energije, a posebno će uzeti u obzir sve predloge ministra energetike, razvoja i zaštite životne sredine Zorane Mihajlović. Zadovoljstvo kupaca električne energije i poboljšanje odnosa sa kupcima su prioriteti poslovanja „Elektroprivrede Srbije“ i zato će sve uočene nepravilnosti biti otklonjene u najkraćem mogućem roku, saopštava odnosa sa javnošću EPS.
 
Primedbe kupaca na rad distribucija biće proverene i analizirane tokom narednih dana u svim privrednim društvima za distribuciju električne energije, odnosno u svim ograncima u Srbiji.
postareps
Tokom septembra Aleksandar Obradović, v.d. generalnog direktora „Elektroprivrede Srbije“, predložiće smenu direktora privrednih društava za distribuciju, odnosno direktora ogranaka PD, kod kojih se utvrde propusti i nepravilnosti na terenu. Nepoštovanje utvrđenih procedura u odnosima sa kupcima električne energije neće biti tolerisano.
 Tokom kontrole rada privrednih društava za distribuciju i sprovođenja mera protiv onih koji nisu radili svoj posao savesno „Elektroprivreda Srbije“ očekuje podršku Ministarstva energetike, razvoja i zaštite životne sredine.

Pročitajte i ovo...