Home VestiEkonomija Ko je ko u svetu srpskih finansija?

Ko je ko u svetu srpskih finansija?

by bifadmin

Kako su rangirane srpske banke i osiguravajuća društva, kako posluju penzioni fondovi, brokerske kuće i revizorske kompanije? Svake godine, od 2004, godine, mesečnik Biznis & Finansije izdaje specijalizovanu publikaciju Finansije TOP u kojoj daje rang-liste banaka i osiguravajućih društava napravljene na bazi podataka iz bilansa stanja i uspeha Agencije za privredne registre, i drugih relevatnih izvora. Zahvaljujući kompaniji IN2 i popularnom alatu Oracle Business Intelligence (OBI) od sada, sve ove podatke moguće je videti i online u formatu prilagođenom istraživačima i analitičarima ovde.

StructureforMultipleDecisionMakers

Ako kliknete na baner Finansije TOP 2012/2013 na početnoj stranici www.bif.rs u desnoj koloni, moći ćete ne samo da vidite analize podataka o poslovanju svih banaka, osiguravajućih društava, dobrovoljnih penzijskih fondova, investicionih fondova, lizing kuća i brokerskih društava, već i da se ukratko upoznate sa mogućnostima potpuno funkcionalnog alata OBI.

Ako ste zainteresovani za dubinske analize iz oblasti finansija konsultujte neki od tekstova objavljenih u ediciji Finansije TOP, regularnim brojevima mesečnika Biznis & Finansije ili na B&F Online.

Pročitajte i ovo...