Home VestiIT i nauka Kompanija OSA Računarski inženjering predstavila softver za unapređenje poslovanja

Kompanija OSA Računarski inženjering predstavila softver za unapređenje poslovanja

by bifadmin

Kompanija OSA Računarski inženjering predstavila je UniDocs Business Box, softver koji kombinuje najbolje od postojećih ERP i DMS rešenja u jednom efikasnom i fleksibilnom softverskom sistemu koji značajno unapređuje poslovne procese i obezbeđuje integralno upravljanje poslovanjem.

moduli

UniDocs Business Box je softverski sistem koji obuhvata sve funkcionalnosti neophodne za integralno upravljanje poslovanjem, uključujući i finansijsko-računovodstvene poslove. Nastao je kao potreba da se različiti poslovno-informacioni podsistemi povežu u jedinstvenu celinu i tako ostvari potpuno jedinstvo poslovnih procesa, poslovnih dokumenata i poslovnih i računovodstvenih promena. Na taj način se obezbeđuje potpun i konstantan nadzor nad poslovnim sistemom, ali i odvijanje svih procesa i celokupnog poslovanja po standardnim i propisanim procedurama, a svaka promena „zna“ sa kog dokumenta potiče i u kojoj poslovnoj aktivnosti je nastala.

U okviru akcije UniDocs Business Box „Jedan dinar menja sve“ koja je počela u septembru i traje do 1. decembra 2013. godine, OSA Računarski inženjering omogućava kupovinu UniDocs Business Box licenci za samo 1 dinar. Ova posebna ponuda podrazumeva isporuku svih modula sistema UniDocs Business Box, a korisnik sam bira da li će aktivirati i koristiti sve module, ili samo neke od njih.

Pročitajte i ovo...