Home VestiEkonomija Schneider Electric Energy Audit edukacija

Schneider Electric Energy Audit edukacija

by bifadmin

Kompanija Schneider Electric, svetski lider na polju upravljanja energijom organizovala je jednodnevnu edukaciju za predstavnike medija pod nazivom Energy Audit.

Prisutni su imali priliku da saznaju nešto više o temi koja je danas veoma aktuelna. Energy Audit (Energetski pregled) podrazumeva sveobuhvatnu analizu načina funkcionisanja i energetskih tokova u jednom postrojenju ili objektu a sve u cilju predlaganja mera za uštedu energije.

SE_Energy Audit_

Ova edukacija je samo jedan od programa Energy University-a, besplatnog online obrazovnog programa, dostupnog svima koji žele da usvoje najnovija rešenja o uštedi energije i to na engleskom, kineskom, francuskom, španskom, italijanskom, portugalskom, nemačkom, ruskom i turskom jeziku. Program sadrži alate i informacije na temu potrošnje električne energije, aplikacije za upravljanje potrošnjom, kalkulacije povraćaja investicije i primere rešenja koja se mogu primeniti brzo i jednostavno. Kursevi su dostupni u preko 120 zemalja sveta i pohađa ih više od 70.000 polaznika.

Energy University program se sastoji od preko 200 kurseva, a svaki kurs u proseku traje oko 60 minuta i dostupnost podataka je neograničena. Dodatna pogodnost je i to što svaki kurs sadrži mogućnost preuzimanja transkripta i ostalih materijala, kviz na kraju svakog časa, praktična i primenljiva rešenja za uštedu energije, proračun potencijalne uštede energije, prednosti i mane različitih rešenja, portal koji na svakom času beleži napredak učenika, kao i forum koji je oformila Linkdin grupa Energy University-ja.

Pročitajte i ovo...