Home VestiEkonomija Bambi na putu da postigne rekordne rezultate u 2013.

Bambi na putu da postigne rekordne rezultate u 2013.

by bifadmin

Kompanija Bambi zabeležila je u prva tri kvartala 2013. godine rast ukupne prodaje od 12 odsto i EBITDA porast u iznosu od 13,3 odsto u poređenju sa istim periodom 2012. Rast prodaje od 20% na regionalnim tržištima postignut je jačanjem pozicije kompanije Bambi na pomenutim tržištima. Osim toga, za sledeću godinu su najavljene i investicije u nove tehnologije, proizvodne linije i modernizaciju fabrike, vredne više od deset miliona evra.

plazma

„Naše nove investicije vredne više od deset miliona evra, a planirane za sledeću godinu, dovešće do povećanja efikasnosti i proizvodnih kapaciteta, ali će takođe i učvrstiti poziciju kompanije Bambi kao regionalnog tržišnog lidera u konditorskoj industriji“, izjavio je dr Daniel M. Boehi, izvršni direktor operacija kompanije Bambi.

Bambi je jedna od najuspešnijih kompanija u Srbiji i sinonim je kvaliteta od svog osnivanja. Osim pozitivnih poslovnih rezultata, kompanija je i tokom 2013. godine bila među 30 najuspešnijih kompanija u Srbiji, a potrošači i dalje ocenjuju Bambi proizvode kao proizvode najboljeg kvaliteta.

Pročitajte i ovo...