Home VestiPolitika i društvo Dvoje najboljih studenata počeli sa radom u Carslbergu

Dvoje najboljih studenata počeli sa radom u Carslbergu

by bifadmin

Konkurs za izbor najboljih studenata koji će pohađati jednogodišnji plaćeni program u kompaniji Carlsberg Srbija realizovan je drugu godinu za redom, a na konkurs se prijavilo 550 studenata. Nakon nekoliko krugova selekcije kao dve najbolje kandidatkinje izdvojile su se Marija Ivanović i Nataša Cvjetković, koje će koji će u narednih godinu dana dobiti priliku da iz prve ruke saznaju kako izgleda raditi u dinamičnom okruženju velike kompanije.

Marija je diplomirala na osnovnim studijama na Fakultetu organizacionih nauka, na smeru Menadžment i organizacija s prosečnom ocenom 9.09 i trenutno je na master studijama istog usmerenja. Pored odličnog uspeha tokom studija, učestvovala je i u brojnim vannastavnim aktivnostima i postizala uspehe na međunarodnim takmičenjima.

CS_ProgramZLB_Brošura (spolja)_250413

Nataša Cvjetković je 2012. godine diplomirala na Fakultetu organizacionih nauka, na smeru za informacione sisteme i tehnologije sa prosekom 8.50. Trenutno ja na master studijama na istom smeru. Pored odličnog uspeha na fakultetu, bila članica nekoliko studentskih organizacija i učestvovala je na brojnim takmičenjima.

Marija i Nataša su počele sa radom u oktobru, i tokom narednih godinu dana, koliko program traje, učestvovaće na brojnim projektima na kojima će sarađivati sa zaposlenima iz različitih sektora kompanije, a imaće priliku i da se upoznaju sa kompletnim poslovanjem ove uspešne, internacionalne kompanije.

Mladi lideri će plaćeni program završiti prezentacijom pred menadžmentom kompanije, kada će i dobiti konačnu ocenu svog angažovanja, a u odnosu na to možda dobiti i priliku da nastave svoju karijeru u kompaniji Carlsberg Srbija.

Pročitajte i ovo...