Home VestiEkonomija Generalni direktor Siemens-a najuspešniji menadžer u Srbiji za 2013. godinu

Generalni direktor Siemens-a najuspešniji menadžer u Srbiji za 2013. godinu

by bifadmin

Generalni direktor kompanije Siemens d.o.o. Beograd, Tihomir Rajlić, izabran je za najuspešnijeg menadžera u Srbiji za prethodnu godinu. Nagrada „Najbolji – najboljima“ koju srpski preduzetnici i menadžeri dodeljuju najuspešnijim kolegama za njihov rad, zalaganje, doprinos i rezultate ostvarene u prethodnoj godini, pripala je generalnom direktoru Simensa.

Tihomir Rajlic Siemens 1

Svečana dodela nagrada biće održana u sredu, 11. juna 2014. godine sa početkom u 17.30 sati u prostorijama Aero kluba u Beogradu. Pored dodele nagrada i priznanja, biće održana i promocija knjige „Uspešni preduzetnici i menadžeri Srbije“.

Generalni direktor kompanije Siemens d.o.o Beograd, Tihomir Rajlić, na čelu kompanije je od 2007. godine. U prethodnoj godini Siemens je proslavio jubilej, 10 godina rada fabrike za proizvodnju vetrogeneratora u Subotici, a zajedno sa Asocijacijom malih i srednjih preduzeća i preduzetnika kompanija je organizovala Sajam za buduće poslovne partnere – Postani Siemens dobavljač, koji je okupio više od 250 zainteresovanih preduzeća, koja su konkurisala da postanu deo proizvodnog ciklusa Simensove fabrike.

Pročitajte i ovo...