Home VestiIT i nauka Uskoro kreće sa radom novi portal za Apple proizvode u Srbiji

Uskoro kreće sa radom novi portal za Apple proizvode u Srbiji

by bifadmin

Na adresi www.iBerza.com od srede (18. jun) tačno u 13:00 časova će za fanove Apple laptopa, telefona, i gedžeta biti otvoren specijalizovani internet magazin o svetu Apple tehnologija.

Uz magazin, iBerza.com nudi i oglasnik, tako da će svi posetioci ovog sajta imati priliku da postave male i velike oglase. Svakome ko se registruje na novi portal od srede iBerza.com poklanja bonus kredit od 1.000 dinara. Ovaj kredit može se iskoristiti za postavljanje poruke o prodaji.

bilbord 1998 Los Angeles

iBerza.com je specijalizovani portal namenjen je domaćoj publici: pravnim i fizičkim licima, autorizovanim dilerima, prodavcima dodatne opreme, serviserima, sadašnjim i budućim Apple korisnicima. Sadržaj veb sajta iBerza.com čine sekcije, „Oglasi”, “Magazin”, “Dileri” i “Servisi”, kao i informacije o najbitnijem u ovom regionu – o popustima.

iBerza nije autorizovani Apple prodavac, i ne prodaje Apple proizvode. Tim portala iBerza.com čine vrsni poznavaoci Apple brenda, iskusni IT profesionalci, sa dugogodišnjim iskustvom u dizajniranju web sajtova, praćenju i primenjivanju Internet trendova u onlajn poslovanju. Firma Web Operater, koja je pokretač iBerza portala, osam godina sarađuje sa prepoznatljivim svetskim brendovima Huawei, Fiat, Citroen, Roche, Sanyo, Ansmann, FOX International, Grazia, Peg-Perego, Metropolis Records i drugima.

Pročitajte i ovo...