Home VestiPolitika i društvo Otvoren prvi McDonald’s u Pančevu

Otvoren prvi McDonald’s u Pančevu

by bifadmin

Danas je u Pančevu, u okviru tržnog centra AVIV Park, otvoren 22. po redu McDonald’s restoran u Srbiji. Veselin Janićijević, direktor kompanije McDonald’s, tom prilikom je objavio da je ovo investicija od preko 1,5 miliona evra koja će otvoriti 50 novih radnih mesta, a gradonačelnik Pančeva Pavle Radanov izrazio je nadu da će odluka Aviv Arlon-a i McDonald’s-a da započnu posao u ovom gradu u Pančevo privući i mnoge druge kompanije.

mek

Novootvoreni McDonald’s restoran ima 156 sedećih mesta, od čega 72 unutra, kao McCafe i Mc Drive. Osim toga najmlađima nudi mogućnost da se zabave u rođendanskom separeu i Play Landu. U njemu će se primenjivati novi koncept „Mafe for You“ koji osoblju u kuhinji omogućava da preko monitora prima porudžbinu i u istom momentu počinje sa pripremom obroka. Gost potom prelazi na kasu na kojoj plaća obrok koji zatim preuzima na pultu. Ovaj koncept će gostima dati veću fleksibilnost prilikom poručivanja i izbora sastojaka za svoj obrok.

McDonald’s je inače prošle godine otvorio tri nova restorana u Srbiji a u ovoj već dva – u Zemunu i u Pančevu. S obzirom na podatak da godišnje u proseku otvara dva do tri nova restorana, i u narednoj godini možemo očekivati nove investicije i nova zapošljavanja.

Pročitajte i ovo...