Home Posle 5 Peti Oktobarfest u Beogradu

Peti Oktobarfest u Beogradu

by bifadmin

Nemačko-srpsko privredno udruženje (DSW), kao deo Delegacije Nemačke privrede u Srbiji (AHK), zajedno sa svojim članovima i poslovnim partnerima proslaviće  17. i 18. oktobra ove godine peti DSW Oktoberfest u Beogradu.

Kao i proteklih godina, Oktoberfest će se održati pod pokroviteljstvom njegove ekselencije nemačkog ambasadora u Srbiji, Hainz Georg Wilhelm-a, koji će ponovo morati da dokaže svoju veštinu tradicionalnog otvaranja prve bačve sa pivom.

IMG_8452-a
Ovogodišnji beogradski Oktoberfest biće organizovan na poslovnom prostoru kompanije „Emil Frey Auto Centar“ na Novom Beogradu.

Za dobro raspoloženje svih 1.400 srpskih i nemačkih gostiju, pretežno privrednika, pobrinuće se Dejan Petrović i Big Bend, koji će izvoditi muzičke numere od tradicionalne bavarske do međunarodne i domaće muzike.

Kroz originalni bavarski plavo-beli ambijent, uz nemačko točeno Erdinger i domaće pivo, bavarsku kuhinju i autentične nošnje, kao i razna takmičenja, posetioci će osetiti ambijent originalnog Oktoberfesta u Minhenu.

Pročitajte i ovo...