Home VestiPolitika i društvo Praksa u domaćoj kompaniji kao pasoš za internacionalno iskustvo

Praksa u domaćoj kompaniji kao pasoš za internacionalno iskustvo

by bifadmin

AIESEC kancelarija na Ekonomskom fakultetu će u saradnji sa kompanijama Worldwide Marketing Service, Algotech i Kontal pružiti studentima i mladima pružiti priliku za stručno usavršavanje u ovim kompanijama.

Nakon završene domaće prakse studentima će biti omogućeno plaćeno stručno iskustvo u oblasti marketinga u inostranstvu u okviru programa Global Talent. Ovo važi za studente završne godine fakulteta u oblasti marketinga, ekonomskih i srodnih nauka.

globaltalent

Najboljih šest studenata će kroz ovo praktično internacionalno iskustvo u trajanju od 6 do 12 meseci naučiti da primene znanja stečena na studijama, ali će i steći osećaj za preduzetništvo i iskusiti posao u kompaniji, što će ih izdvojiti na tržištu rada.

Neophodan uslov za prijavu na konkurs je da student bude završna godina fakulteta u pomenutim oblastima i da već poseduje određeno relevantno iskustvo u oblasti marketinga. Prijave se vrše tako što kandidati šalju svoj CV na email: globaltalentsef@gmail.com, nakon čega će u najkraćem mogućem roku biti kontaktirani za dalji proces selekcije. Rok za prijavu na konkurs je 30. decembar.

Inače, AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo.

Pročitajte i ovo...