Home VestiIT i nauka EB-W28, novi model Epsonovog projektora

EB-W28, novi model Epsonovog projektora

by bifadmin

Iako su televizori velikih dijagonala ekrana pokušali da im preotmu primat, prezentacioni projektori su i dalje najbolji i naisplativiji način da se prezentacija predstavi potencijalnim kupcima, studentima ili poslovnom kadru. Oni su toliko evoluirali da sada imamo izuzetno kompaktna i lagana rešenja koja nude gotovo savršen kvalitet slike uz veoma visok nivo detaljnosti. Jedan od takvih projektora je i Epson-ov EB-W28 model koji se u poređenju sa sličnim rešenjima razlikuje u nekoliko veoma bitnih detalja.

Epson je EB-W28 kreirao kao jedan običan prezentacioni projektor naprednijih mogućnosti koji se oslanja na potencijal 3LCD tehnologije zahvaljujući kojoj i nudi sliku vrhunske reprodukcije boja i odlične detaljnosti. Maksimalna rezolucija ovog projektora je 1280×800 piksela što je i više nego dovoljno da prezentacije različitog tipa izgledaju lepo i atraktivno. Pored prezentacija preko ovog projektora je moguće projektovati i najrazličitiji filmski sadržaj, ali je on nešto lošijeg kvaliteta jer EB-W28 nije opremljen tehnologijama za fin i čist prikaz video materijala.

Glavna prednost EB-W28 projektora se ogleda u tome što poseduje jednstven QR kod zahvaljujući kom brzo, lako i efikasno može žično i bežično (opciono) da komunicira sa najrazličitijim gedžetima, pametnim telefonima i tablet uređajima. Pomenuti QR kod je dodatna opcija koja unapređuje izbor, fleksibilnost i jednostavnost povezivanja EB-W28 projektora dajući vlasniku maksimalnu slobodu kretanja pogotovo u situaciji kada je u isti ugrađen opcioni Wireless modul – tada je komunikacija sa pametnim telefonima i tablet uređajima na najvišem mogućem nivou.

U poređenju sa sličnim rešenjima na tržištu EB-W28 krasi jednostavna i laka montaža na najrazličitije vrste zidnih i stonih nosača, kao i mali zahtevi po pitanju održavanja. Nizak nivo buke u radu mu je još jedna od većih prednosti.

Pročitajte i ovo...