Home VestiIT i nauka MDS Net@Work 2015: Nova znanja i trendovi u oblasti mrežnog inžinjeringa

MDS Net@Work 2015: Nova znanja i trendovi u oblasti mrežnog inžinjeringa

by bifadmin

MDS Informatički inženjering, jedna od vodećih IT kompanija iz oblasti računarskog inžinjeringa u Srbiji i regionu, uz podršku globalnog lidera kompanije Cisco je na konferenciji Net@Work 2015 predstavila nova znanja i trendove u oblasti mrežnog inžinjeringa.

Ona je bila posvećena Enterprise rešenjima i kombinaciji različitih tehnologija u obasti security-ja, kolaboracije, data centara… Predavači su predstavili najrazličitija mrežna rešenja koja će se uskoro naći u primeni, kao i najsavremenije bezbedonosne sisteme. Prisutnima je približena nova arhitektura sistema zaštite koja je slojevita i orijentisana na otkrivanje pretnji direktno na mreži, a velika pažnja bila je usmerena i na kompletnu analitiku mrežnog sadržaja sa akcentom na FirePower sigurnosna rešenja za otkrivanje malicioznog softvera (AMP – Advanced Malware Protection).

Posetioci MDS Net@Work 2015 konferencije imali su priliku da se upoznaju i sa novim tehnologijama koje će značajno poboljšati rad zaposlenih koji servisima pristupaju od kuće, dok je posebno interesovanje gostiju izazvala prezentacija o Data centrima i najnovijim rešenjima iz ove oblasti. Govorilo se i o Cloud-u, ali i o vrstama Cloud usluga koje će u najskorijoj budućnosti biti ponuđene korisnicima.

Pročitajte i ovo...