Home VestiEkonomija Otvoren prvi Emeceta centar u Srbiji

Otvoren prvi Emeceta centar u Srbiji

by bifadmin

Robna kuća „Emeceta“ (Emmezeta), deo jedne od vodećih korporacija u industriji nameštaja, koja posluje u sastavu „Konforama“ grupe (Conforama) sa sedištem u Parizu, otvorena je danas na Bežanijskoj kosi u Beogradu.

Jedan od najistaknutijih aduta kojima „Emeceta“ u svetu privlači svoje kupce, osim niskih cena, je i ponuda bele tehnike i elektronike koja čini 50 odsto asortimana.

„Emeceta Srbija omogućava potrošačima pristup kvalitetnoj kupovini. Uz veliku i atraktivnu ponudu robe i slogan ‘Niske cene svaki dan’, naš cilj je da zadovoljimo potrebe što šire populacije,” izjavio je Aleksandar Pavićević, operativni direktor „Emeceta“ centra u Srbiji.

Otvaranju je prisustvovao i dr Ferenc Vicko, državni sekretar, koji je u ime Ministarstva zdravlja primio vrednu Prilikom svečanog otvaranja uručena je i „Emeceta“ donacija, u vrednosti od million i sto hiljada dinara, namenjena državnim zdravstvenim ustanovama.

„Emeceta“ centar se prostire na 10.000 kvadratnih metara, sa besplatnim parkingom i asortimanom koji se sastoji od više od hiljadu artikala.

Pročitajte i ovo...