Home VestiEkonomija Banca Intesa: Kartice koje vole dobar početak škole

Banca Intesa: Kartice koje vole dobar početak škole

by bifadmin

Banca Intesa pokrenula je tradicionalnu promotivnu akciju u susret novoj školskoj godini kako bi nagradila korisnike MasterCard i Maestro platnih kartica za fizička lica.

U okviru nagradne akcije pod nazivom „Kartice koje vole dobar početak škole“ Banca Intesa će uručivati poklone za svako plaćanje izvršeno MasterCard i Maestro platnim karticama na prodajnim mestima u zemlji u iznosu od 3.500 dinara i više. Banka će nagraditi plaćanja obavljena do 19. septembra ove godine, dok kupovina na internetu, podizanje novca na bankomatima u Srbiji i inostranstvu, kao i plaćanja karticama van zemlje neće učestvovati u promotivnoj akciji.

Počevši od danas, preuzimanuje poklona vršiće se svakog petka i subote tokom trajanja akcije na promo štandovima banke u Beogradu (TC Ušće i TC Delta City), Novom Sadu (TC BIG), Kragujevcu (TC Plaza) i Nišu (TC Forum).

Prilikom preuzimanja poklona potrebno je priložiti slip račun i platnu karticu kojom je izvršeno plaćanje, a računi se ne mogu sabirati u cilju dostizanja iznosa potrebnog za dobijanje nagrade. Promocija traje dok traju zalihe a najkasnije do 19. septembra.

Pročitajte i ovo...