Home VestiEkonomija Program neformalne edukacije „Tvoja karijera počinje ovde“

Program neformalne edukacije „Tvoja karijera počinje ovde“

by bifadmin

U okviru svoje strategije za razvoj talenata, revizorsko – konsultantska kompanija EY (Ernst & Young) organizuje program „Tvoja karijera počinje ovde“ za neformalnu edukaciju mladih u Republici Srbiji.

Program je koncipiran tako da uključuje radionice i testiranja kandidata uz finalno takmičenje, a na osnovu osvojenih poena prvoplasiranim kandidatima biće omogućene stipendije i prakse u EY Srbija.

Finalno takmičenje – biznis simulacija biće održana 11. februara 2016. godine u Beogradu za 20 najboljih kandidata.

Za program „Tvoja karijera počinje ovde“  mogu se prijaviti i učestvovati studenti sa svih godina studija , kao i nezaposleni, visokoobrazovani mladi do 2 godine nakon diplomiranja. Program će se sprovoditi na fakultetima Univerziteta u Beogradu, Nišu, Subotici, Novom Sadu, Kragujevcu, Novom Pazaru i Kosovskoj Mitrovici u formi radionica na fakultetu za grupe do 25 učesnika. Za fakultete u Beogradu, jedan dan će biti organizovan u prostorijama kompanije EY.

Program se po prvi put realizuje u Srbiji, a prošle godine je po prvi put realizovan u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Pokazao se kao veoma uspešan, učesnici su bili zadovoljni znanjem i iskustvom koje su stekli, a EY je dobio veoma kvalitetne stipendiste i buduće zaposlene.

Način prijavljivanja za kandidate:  CV na engleskom jeziku kandidati dostavljaju do 20. septembra 2015. godine na mail: hr.serbia@rs.ey.com; Selekcija učesnika će se vršiti nekoliko dana pre početka programa na njihovom fakultetu i vršiće se na osnovu rezultata testove engleskog jezika, testove numeričkih i logičkih sposobnosti. Sva testiranja biće sprovedena i organizovana od strane kompanije EY.

Pročitajte i ovo...