Home VestiEkonomija neXt sokovi u inovativnoj Tetra Gemina® Aseptic Leaf ambalaži

neXt sokovi u inovativnoj Tetra Gemina® Aseptic Leaf ambalaži

by bifadmin

Vodeća svetska kompanija za preradu i pakovanje hrane Tetra Pak® predstavlja Tetra Gemina® Aseptic Leaf 1.000 ml i Square 1.500 ml ambalažu. Reč je o inovativnoj ambalaži koja zahvaljujući kontinuiranom osluškivanju potreba potrošača i vrhunskoj Tetra Pak tehnologiji, poseduje ergonomski dizajn koji podrazumeva jednostavnije rukovanje, sprečava prosipanje, a HeliCap™ 27 zatvarač olakšava otvaranje i zatvaranje proizvoda.

neXt premium sokovi, svetski poznatog proizvođača bezalkoholnih pića Coca-Cola, prvi put su dostupni na tržištu Srbije u inovativnoj Tetra Gemina® Aseptic Leaf 1.000 ml i Square 1.500 ml ambalaži.

Tetra Gemina® Aspetic Leaf 1.000 ml ambalaža prvi put je lansirana na tržištu Rusije 2012. godine i oduševila je potrošače, što se pokazalo i na rastu prodaje od 30 posto. Važno je napomenuti kako je Privredna komora Ruske Federacije upravo Tetra Gemina® Aspetic Leaf 1.000 ml ambalažu proglasila najinovativnijim proizvodom godine. Posle Rusije, inovacija je predstavljena i na tržištu Nigerije, a zahvaljujući kompaniji Coca-Cola HBC Srbija, ambalaža je po treći put u svetu dostupna baš u Srbiji.

Tetra Gemina® Aseptic Leaf 1.000 ml ambalaža ima 8 strana, što znatno olakšava držanje proizvoda. Kosi vrh ambalaže sprečava prosipanje, bez obzira da li proizvodom rukuje dete ili odrasla osoba, a HeliCap™ 27 zatvarač poseduje inovaciju koja se sastoji u tome da je folija sada integralna sa ambalažom i cepa se pri prvom otvaranju. Naime, zupci koji se nalaze sa unutrašnje strane novog zatvarača, spiralnim pokretom na dole presecaju zaštitnu foliju, omogućavajući da sada, uz manje napora, potrošači otvore svoj omiljeni proizvod u samo jednom potezu. HeliCap™ 27 zatvarač odlično prianja, garantuje otvaranje bez napora, a istovremeno pruža dovoljno otpora tako da potrošač lako može da primeti kada je zaštitni prsten na zatvaraču prvi put prekinut.

Kao i svi drugi Tetra Pak proizvodi, Tetra Gemina® Aseptic je ambalaža koja pozitivno utiče na životnu sredinu jer je sačinjena od 73% obnovljivog materijala. Ova ambalaža poseduje FSC™ (Savet za upravljanje šumama™) sertifikat, koji garantuje da drvna vlakna koja se koriste za njenu proizvodnju dolaze iz kontrolisanih izvora i šuma kojima se odgovorno upravlja.

Pročitajte i ovo...