Home VestiEkonomija Sektor za savetovanje pri poslovnim transakcijama kompanije EY proglašen je konsultantskom kompanijom 2015. godine

Sektor za savetovanje pri poslovnim transakcijama kompanije EY proglašen je konsultantskom kompanijom 2015. godine

by bifadmin

Sektor za savetovanje pri poslovnim transakcijama (TAS) revizorsko-konsultantske kompanije EY osvojio je prestižnu nagradu po peti put u poslednjih 6 godina, i prvi je na Mergermarket listi po vrednosti i broju transakcija koje je podržao.

Sektor za savetovanje pri poslovnim transakcijama revizorsko-konsultantske kompanije EY (Ernst & Young) proglašen je konsultantskom kompanijom 2015. godine u Evropi, po peti put u poslednjih šest godina od strane kompanije Mergermarket, nezavisne kompanije koja se bavi praćenjem poslovnih transakcija.
Nagrade koje kompanija Mergermarket dodeljuje u sferi spajanja i akvizicija, predstavljaju najpoželjnija priznanja u industriji poslovnih transakcija širom Evrope. EY je ovo priznanje dobio i za 2014, 2013, 2012. i 2010. godinu.

Priznanje koje je sektor za savetovanje pri poslovnim transakcijama kompanije EY dobio rezultat je kvalitetnih odnosa koje je izgradio sa rukovodstvom kompanija i pružanja prvoklasne usluge svojim klijentima, u skladu sa poslovnom strategijom kompanije EY – građenje boljeg poslovnog okruženja. U toku prethodne godine ovaj tim pružao je savetodavne usluge pri 544 poslovnih transakcija i kao takav, bio je prvoplasiran na Mergermarket-ovim listama, kako po vrednosti ugovorenih transakcija, tako i po broju ostvarenih transakcija.

„U Evropi sektor za savetovanje pri poslovnim transakcijama postoji u 38 zemalja i broji oko 5,500 eksperata u preko 100 gradova. Tokom 2015. godine, ovaj sektor kompanije EY u Srbiji imao je priliku da učestvuje na mnogim lokalnim, kao i projektima u Adria regionu i tako doprinese ovom značajnom uspehu“, rekao je Urs Indermuhle, partner u sektoru za savetovanje pri poslovnim transakcijama u Srbiji kompanije EY.

Pročitajte i ovo...