Home VestiEkonomija Sajam poslova i stručnih praksi – Јob Fair 2015

Sajam poslova i stručnih praksi – Јob Fair 2015

by bifadmin

Udruženje studenata – BEST Niš, organizuje 7. i 8. marta osmi sajam poslova i stručnih praksi – Job Fair „Tvoja karijera počinje ovde!“ na Elektronskom fakultetu u Nišu. Tokom dva sajamska dana, studentima, diplomcima i postdiplomcima svih fakulteta Univerziteta u Nišu, a i šire, pruža se jedinstvena prilika da na sajmu stupe u direktan kontakt sa predstavnicima domaćih i stranih kompanija, koje su u potrazi za mladim, ambicioznim i kvalifikovanim kadrovima.

Posetiocima sajma se pruža mogućnost direktnog kontakta sa kompanijama, takođe, posetiocima će potpuno besplatno biti omogućeno da kroz set različitih aktivnosti saznaju dodatne informacije o mogućnostima zaposlenja i da unaprede svoje veštine koje se zahtevaju u modernom sistemu poslovanja.

Ove godine na sajamu će učestvovati 23 kompanije. Sajam ove godine ima, dva generalna pokrovitelja od kojih je jedan, već tradionainalno Microsoft, a drugi kompanija “ApexSQL”. Zlatni pokrovitelji sajma su: ,,Webelinx“, „INGsoftware“, „Veriest“ i „Edukaplus“. Još neki od učesnika su i „Endava“, „Johnson Electric“, „DYN TECH“, „Holcim“, „HTEC“, „Atessoft“, „enjoy.ing“ i mnogi drugi.

Kao i prošle godine biće organizovani intervjui za posao sa 4 kompanija učesnica, u pitanju su “Microsoft”, “INGsoftwer”, “Zuhlke” i “LEONI”.

Takođe će biti održan i koktel prvog dana sajma, na kome će zainteresovani imati priliku da se u opuštenoj atmosferi upoznaju sa predstavnicima kompanija „Microsoft“, “ApexSQL” i “Edukaplus” i da im postave pitanja koja se tokom formalnih prezentacija čine suvišnim.

Pored prijava za prezentacije, intervjue i koktel, posetiocima sajma se pruža mogućnost da se prijave za radionice o javnom nastupu kao i o pisanju i uređivanju CV-a i LinkedIn profila. Radionicu o javnom nastupu će voditi Emilija Vacev – PR Studentskog Dnevnog Lista, dok će radionicu o CV-u i LinkedIn profilu „Budi profi – apdejtuj se“ voditi predavači Eduke plus.

Broj mesta za sve aktivnosti je ograničen, pa je potrebno da se svi zainteresovani prijave preko sajta www.jobfairnis.rs, kako bi sebi obezbedili učešće.

Pročitajte i ovo...