Home VestiEkonomija Sakso banka i CME Grupa potpisale sporazum o deljenju sadržaja

Sakso banka i CME Grupa potpisale sporazum o deljenju sadržaja

by bifadmin

Sakso banka (Saxo Bank), specijalista za investicije i internet trgovanje različitim tržišnim materijalima, i CME grupa, vodeće svetsko i najraznolikije tržište derivatima, potpisali su danas sporazum o deljenju sadržaja koji će omogućiti da obrazovni materijali CME grupe budu dostupni globalnoj bazi klijenata Sakso banke.

Institut za terminske ugovore (The Futures Institute) CME grupacije sarađuje sa partnerima širom sveta iz ove grane industrije, kako bi podelio najbolje obrazovanje namenjeno učesnicima na tržištu i pružio im znanje i resurse za trgovanje terminskim ugovorima. Kako bi osigurala da investitori razumeju i prednosti i rizike terminskih ugovora i opcija na terminske ugovore, CME grupa obezbeđuje obrazovanje o nizu osnovnih do naprednih strategija.

Šef ogranka za terminske ugovore i uvrštene opcije u Sakso banci, Patris Eno (Patrice Henault), ovim povodom je prokomentarisao: „Sakso banka se ponosi svojom istorijom obrazovanja investitora. Želimo da omogućimo da naši klijenti mogu da trguju na najbolji mogući način i zbog toga pridajemo veliki značaj produbljivanju znanja o raznim finansijskim instrumentima. Ovo partnerstvo sa CME grupom će dodatno poboljšati našu ponudu obrazovanja.“

Izvršni direktor i direktor Sektora maloprodaje u CME grupi, Mark Omens rekao je: „Velika mreža klijenata Sakso banke pruža CME grupi sjajne mogućnosti za aktivno povezivanje sa različitim svetskim trejderima, pružajući im dobru osnovu za tržišta terminskih ugovora. Futures Institut je fokusiran na biranje pojedinaca zainteresovanih za trgovanje na tržištima terminskih ugovora i pruža im odgovarajuća znanja i resurse za poboljšanje veština. Udruživanje sa Sakso bankom pomoglo nam je u postizanju tog cilja.”

Futures Institut CME grupe je inovativna online platforma za edukaciju na tržištima terminskih ugovora, simulaciju trgovanja i istraživanje tržišta. Institut nudi spoj instrukcija uživo, interaktivnih trening modula, istraživanja tržišta i simuliranog treninga. Kroz interaktivni veb sajt (www.myfuturesinstitute.com/saxo), učesnici će moći da uče o tržištima terminskih ugovora i dostupne su im brojne strategije trgovanja sa mogućnošću njihovog testiranja u simuliranom okruženju trgovanja.

Sakso banka je vodeći igrač u globanom onlajn trgovanju na marginu, derivatima i različitim tržišnim materijalima, sa više od 30,000 finansijskih instrumenata dostupnih na njenoj platformi. Platforma Sakso banke za trgovanje različitim tržišnim materijalima nudi pouzdana, konkurentna i inovativna rešenja za trgovanje kako institucionalnim, tako i korisnicima u maloprodaji.

Pročitajte i ovo...