Home VestiEkonomija Za Sajam automobila najpovoljniji auto krediti i uslovi za dinarski lizing

Za Sajam automobila najpovoljniji auto krediti i uslovi za dinarski lizing

by bifadmin

Banca Intesa i Intesa Leasing pripremile su specijalne ponude povodom 53. Salona automobila u Beogradu koje uključuju najpovoljnije kredite za kupovinu automobila na domaćem tržištu i još bolje uslove nabavke vozila putem lizinga u dinarima.

Građanima je na raspolaganju kredit za kupovinu novih vozila od pravnih lica indeksiran u evrima sa fiksnom kamatnom stopom koja se kreće već od 4.99 odsto na godišnjem nivou. Kredit je dostupan u iznosu od 3.000 and 30.000 evra u dinarskoj protivvrednosti, uz period otplate od 18 do 36 meseci i minimalno učešće od 30 odsto od bruto vrednosti vozila.

Banca Intesa građanima nudi i kredit za kupovinu novih i polovnih vozila od pravnih i fizičkih lica indeksiran u evrima uz fiksnu godišnju kamatnu stopu počev od 6,20 odsto. Kredit za kupovinu vozila od pravnih lica dostupan je u iznosu od 2.000 do 30.000 evra u dinarskoj protivvrednosti, dok se krediti za kupovinu od fizičkih lica odobravaju u visini od 2.000 do 5.000 evra. Period otplate kreće se od 18 do 72 meseca, uz minimalno učešće od 30 odsto od bruto vrednosti automobila. Iznos kredita može se uvećati za iznos premije polise kasko osiguranja ili poreza za prenos apsolutnih prava kod kupovine od fizičkog lica.

U ponudi banke nalaze se i krediti za kupovinu novih i polovnih motornih vozila od pravnih i fizičkih lica u dinarima sa fiksnom kamatnom stopom koja se kreće od 9.99 odsto na godišnjem nivou, bez učešća. Zajam se plasira u visini od 200.000 do 3.600.000 dinara za kupovinu vozila od pravnih lica, odnosno od 200.000 do 600.000 dinara za kupovinu od fizičkih lica. Iznos kredita može biti uvećan za visinu premije polise kasko osiguranja ili poreza za prenos apsolutnih prava u slučaju kupovine od fizičkog lica.

Kao jedina lizing kompanija na domaćem tržištu čija ponuda uključuje lizing uslugu u domaćoj valuti, Intesa Leasing i ove godine građanima i privredi nudi lizing u dinarima za finansiranje kupovine putničkih vozila uz još povoljniju kamatnu stopu i niže troškove obrade zahteva podnetih u periodu od 17. do 23. marta 2016. godine.

Maksimalan iznos lizinga kreće se do nivoa kreditne sposobnosti klijenta, a lizing se odobrava uz rok otplate do 60 meseci, kamatnu stopu na godišnjem nivou od 2,87 odsto plus jednomesečni belibor (3,12 odsto) do 36 meseci finansiranja i 3,87 odsto plus jednomesečni belibor (3,12 odsto) na period od 48 i 60 meseci i naknadu za obradu zahteva od 0,5 odsto jednokratno. Učešće iznosi od 4 do 52 odsto od neto vrednosti predmeta lizinga za fizička lica, odnosno od 0 do 52 odsto ukoliko je reč o korporativnim klijentima.

Pročitajte i ovo...