Home VestiEkonomija IMMOFINANZ u Nišu otvorio drugi STOP.SHOP. u Srbiji

IMMOFINANZ u Nišu otvorio drugi STOP.SHOP. u Srbiji

by bifadmin

IMMOFINANZ, vodeća kompanija za nekretnine, investiranje i razvoj u Centralnoj i Istočnoj Evropi, otvorila je u Nišu drugi STOP.SHOP. ritejl park u Srbiji.

„STOP.SHOP. je brend kompanije IMMOFINANZ za ritejl parkove u Centralnoj i Istočnoj Evropi, i predstavlja ključnu tačku našeg brzog širenja na tržištu. Ovo je 55. otvorena lokacija ukupno u sedam zemalja. Planiramo širenje našeg brenda u Srbiji u naredne tri do četiri godine, kada ćemo pored Čačka i Niša, izgraditi još osam do deset STOP.SHOP.-ova. Plan je da novu lokaciju otvorimo u Valjevu u avgustu 2016. godine“, objasnio je Nikolas Fernandez de Retana (Nicolas Fernandez de Retana), direktor maloprodaje za Evropu IMMOFINANZ-a.

STOP.SHOP. Niš se nalazi u opštini Medijana i prostire se na 13.000 kvadratnih metara prodajnog prostora brojeći skoro 300 parking mesta. Među zakupcima lokala nalaze se inostrani i domaći brendovi, kao što su IDEA, C&A, LC Waikiki, Deichmann, Takko, McDonald’s, Sport Vision, Planeta Sport, Lilly, Top Shop, Handy, Pertini toys, Planika, Laguna, Legend World Wide, N Sport, Shoestar, Tom Tailor i drugi.

Pročitajte i ovo...