Home VestiEkonomija Udruženja poslovnih žena organizovala brzo regionalno poslovno upoznavanje

Udruženja poslovnih žena organizovala brzo regionalno poslovno upoznavanje

by bifadmin

Udruženje poslovnih žena Srbije u saradnji sa Slovenačkim i Hrvatskim poslovnim klubovima u Beogradu organizovalo je Brze poslovne sastanke (Speed Business Meetings) u cilju uspostavljanja novih kontakata, predstavljanja proizvoda ili usluga, razmene informacija o trenutnim poslovnim potrebama i mogućnostima uspostavljanja saradnje. Svaka kompanija je imala pravo na ukupno 12 sastanaka.

„Danas je na brzim poslovnim sastancima učestvovalo ukupno 42 predstavnika različitih kompanija iz tri zemlje regiona. Verujemo da će oni rezultirati uspostavljanjem poslovne saradnje. Današnji događaj potvrđuje da je firmama članicama Udruženja i poslovnih klubova najvažnije umrežavanje, a za UPŽ Srbije je to pokazatelj da ovakve susrete treba češće organizovati“, istakla je dr Sanja Popović Pantić, predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije.

„Hrvatski poslovni klub prvi put se uključio u okupljanje ovakve vrste, za koje smatram da je izuzetno korisno za sve učesnike, ne samo radi predstavljanja svoje ponude i upoznavanja novih potencijalnih klijenata već i radi nastavka komunikacije u narednom periodu i razmene dobrih poslovnih iskustava. Očekujem da će se u narednom periodu sve više naših članova uključivati u zajedničke aktivnosti sa Slovenačkim poslovnim klubom i Udruženjem poslovnih žena Srbije. Zadovoljstvo je biti u društvu tako aktivnih i uglednih organizacija, pa ćemo se potruditi da damo sve od sebe da opravdamo poverenje koje su nam ukazali uključujući nas u svoje projekte“, rekla je Marija Radulović, predsednica Hrvatskog poslovnog kluba.

Danijela Fišakov, predsednica Slovenačkog poslovnog kluba, izjavila je da je „Slovenački poslovni klub asocijacija koja najmanje dva puta mesečno organizuje sastanke, uslovno rečeno, kratkog formata. Jedan od takvih je i današnji SBM. Drago mi je da smo sa Udruženjem poslovnih žena Srbije i Hrvatskim poslovnim klubom, danas okupili veliki broj privrednika koji će imati priliku da razmene kontakte i informacije, i gotovo sam sigurna da će svako od njih danas iskoristiti priliku koju ovakvi sastanci i pružaju.“

Pročitajte i ovo...