Home VestiEkonomija Slanje novca u inostranstvo u Eurobank Srbija

Slanje novca u inostranstvo u Eurobank Srbija

by bifadmin

Eurobank Srbija je prva banka na srpskom tržištu u čijim ekspoziturama je od danas moguće slanje novca u inostranstvo porodici i prijateljima. Nova usluga trenutno je dostupna u svim ekspoziturama u Nišu i Novom Sadu i u pojedinim ekspoziturama u Beogradu. U narednom periodu ova usluga će biti dostupna u svim ekspoziturama širom zemlje. 

”Prilikom uvođenja ove usluge vodili smo se realnim potrebama klijenata, posebno tokom letnjih meseci, kada je zbog odmora i boravka u inostranstvu veća potreba za slanjem novca van zemlje”, rekao je Dušan Mihailović, član Izvršnog odbora u Eurobanci.

Slanje novca preko Western Union-a veoma je jednostavno: pošiljalac je obavezan da pokaže važeći lični dokument, navede tačno ime i prezime primaoca i zemlju u koju želi da pošalje novac. Pošiljalac dobija kontrolni broj transfera novca i obaveštava o tome primaoca, koji novac može podići u roku od nekoliko minuta od trenutka kada je novac poslat. Osim nove usluge slanja novca preko Western Union-a, Eurobank pruža uslugu prijema novca iz inostranstva.

Pročitajte i ovo...