Home VestiEkonomija Ivan Rakić je postao rukovodeći partner u kompaniji EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu

Ivan Rakić je postao rukovodeći partner u kompaniji EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu

by bifadmin

Kompanija EY (ranije Ernst&Young), svetski lider u pružanju revizorsko-konsultantskih usluga, postavila je gospodina Ivana Rakića na mesto novog rukovodećeg partnera kompanije na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Ivan Rakić će tako zameniti Stivena Fiša (Stephen Fish), koji je u poslednjih šest godina bio na ovoj poziciji, a koji će nastaviti svoju dalju karijeru u okviru kompanije kao jedan od partnera odeljenja revizije i povezanih usluga, kao i „Independence“ lider na nivou regiona Centralne i Jugoistočne Evrope.

Sa svojih 15 godina radnog iskustva, Ivan Rakić na novo radno mesto stupa donoseći bogato iskustvo u rukovođenju i operativnom upravljanju poreskim odeljenjem kompanije EY. Diplomirao je na pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a celokupno profesionalno iskustvo je stekao kako razvijajući odeljenje poreskog savetovanja kompanije EY, tako i kao lider projekta EY Preduzetnik godine koji sada ulazi u petu godinu uspešnog sprovođenja.

„U današnjem dinamičnom poslovnom okruženju, primarni imperativ za kompaniju EY jeste da ostane siguran partner svojim klijentima i da doprinosi poslovnoj zajednici pružajući usluge izuzetnog kvaliteta. U saradnji sa postojećim i novim klijentima, širićemo svoje poslovanje i koristiti prilike za pružanje novih, inovativnih usluga. Izuzetna mi je čast da, u godini kada kompanija EY ulazi u dvadesetu godinu uspešnog poslovanja u Srbiji, imam priliku da dam doprinos u daljem razvoju poslovanja kompanije. Radujem se što ću voditi tim od dve stotine sjanih profesionalaca i učiniću sve da kompanija EY unapredi poziciju na tržištu u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnog Gori kroz pružanje usluge izuzetnog kvaliteta koje će omogućiti našim klijentima da efikasnije razvijaju svoje biznise“, izjavio je Ivan Rakić.

Ivan Rakić će svoju novu poziciju obavljati iz Beograda, a vodiće poslovanje revizorsko-konsultantske kompanije EY na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Pročitajte i ovo...