Home VestiEkonomija Tehnička podrška Jana vode Centru za unapređenje životne sredine

Tehnička podrška Jana vode Centru za unapređenje životne sredine

by bifadmin

Nakon uspešno realizovanih donacija u prethodne dve godine, Jana voda i u 2016. godini nastavlja svoj donacijski program. Prva ovogodišnja aktivnost prikupljanja je za Centar za unapređenje životne sredine.

Centar je osnovan 2009. godine radi ostvarivanja ciljeva u oblasti životne sredine, omladinske politike, kulture i umetnosti, turizma i novih tehnologija, arhitekture, građevinarstva, klimatskih promena, energetske efikasnosti, urbanizma. Misija Centra za unapređenje životne sredine je da utiče, podstiče i pomaže zaštitu prirodnog nasleđa i osigura pravičnu raspodelu prirodnih resursa kroz primenu postulata održivog razvoja i zelenih vrednosti. Jedan od najboljih načina da se obezbedi očuvanje životne sredine jeste i edukacija o ovoj temi. Upravo zato će Jana voda tehničkom podrškom pomoći CUZS u istraživanjima, održavanju predavanja i seminara i organizaciji festivala posvećenih zaštiti životne sredine.

„Podrška koju Jana voda pruža Centru za unapređenje životne sredine je od velikog značaja za naš dalji rad, ali i odličan primer kako društveno odgovorne kompanije mogu da pomognu razvoju organizacija i programa koji su namenjeni obrazovanju svih segmenata našeg društva“, izjavila je Ivana Jovčić, direktor organizacije.

Svako ko poseti sajt vodasporukom.com, može da ostavi svoju poruku koja ga pokreće i motiviše, a zatim je i podeli na svojim profilima na društvenim mrežama. Na taj način može da dopuni virtuelnu bočicu Jane kapljicama koji doprinose ipsunjenu humanitarnog cilja.

Pročitajte i ovo...