Home VestiEkonomija U ponudi dinarski keš kredit sa fiksnom ratom na 84 meseca

U ponudi dinarski keš kredit sa fiksnom ratom na 84 meseca

by bifadmin

Banca Intesa dodatno je unapredila Intermezzo Keš kredit u dinarima koji je sada dostupan sa fiksnom kamatnom stopom od 12 odsto godišnje i klijentima i građanima koji ne primaju zaradu preko banke. Kredit se odobrava sa produženim rokom otplate do 84 meseca i maksimalnim iznosom do 1,65 miliona dinara, bez obaveze prenosa primanja i bez naknade za obradu kreditnog zahteva, a uključuje i osiguranje u slučaju gubitka posla.

Intermezzo Keš kredit korisnicima donosi i mogućnost odlaganja plaćanja mesečne rate i do pet puta u toku perioda otplate, a odobrava se bez depozita i žiranata. Svi zainteresovani građani za specijalnu ponudu mogu aplicirati do 31.10.2016. godine.

Stalni napori Banca Intesa da poboljšava svoju ponudu i klijentima stavlja na raspolaganje što pristupačnije zajmove reflektovani su u njenim poslovnim rezultatima i interesovanju građana za kreditne proizvode banke. U prvih sedam meseci 2016. godine banka je ostvarila rast novih plasmana gotovinskih kredita od 50 odsto u poređenju sa istim periodom prethodne godine.

Pročitajte i ovo...