Home VestiIT i nauka Veritas dobio nagradu NetworkWorld Asia za najbolje rešenje za backup i recovery podataka

Veritas dobio nagradu NetworkWorld Asia za najbolje rešenje za backup i recovery podataka

by bifadmin

U saradnji sa 100 starijih IT profesionalaca iz regiona azijskog Pacifika, uredništvo časopisa NetworkWorld Asia proglasilo je kompaniju Veritas za pobednika takmičenja Information Management Awards za 2016. godinu.

Naime, Veritas Backup and Recovery proglаšen je za neprikosnovenog pobednika u kategoriji rešenja za izradu rezervnih kopija podataka (bekapovanje) i povraćaj podataka u ovogodišnjem takmičenju Information Management Awards 2016 koje priređuje časopis NetworkWorld Asia (NWA).

Takmičenje NWA Information Management Awards je jedino regionalno takmičenje tipa “Urednikov izbor” koje prepoznaje azijske lidere u domenima bezbednosti informacija, skladištenja i upravljanja podacima. Iza nagrada stoji tim više časopisa: NetworkWorld Asia, Networks Asia, Security Asia i Storage Asia, uključujući urednike, izdavače, organizatore konferencija i panel CIO savetnika sa širokim iskustvom i stručnošću u ovoj industrijskoj grani.

Pokrenuto 2012. godine, NWA Information Management Awards otkriva ko su lideri u bezbednosti informacija, njihovom skladištenju i upravljanju, koji stoje iza ogromnih dostignuća i napretka koji je evidentiran u ovim oblastima tokom proteklih nekoliko godina.

Pročitajte i ovo...