Home VestiIT i nauka Veritas Technologies lider među provajderima usluga arhiviranja informacija u „oblaku“ za 2016.

Veritas Technologies lider među provajderima usluga arhiviranja informacija u „oblaku“ za 2016.

by bifadmin

Veritas Technologies, globalni lider u upravljanju informacijama, objavio je da je od strane istraživačke kompanije Forrester Research proglašen liderom – pobednikom u takmičenju Forrester Wave: Provajderi usluga arhiviranja informacija u „oblaku“, za 2016. godinu i to zahvaljujući svom rešenju za arhiviranje pod imenom Enterprise Vault.cloud koje je „softver kao usluga“ (Sofware as a Service – SaaS).

U ovogodišnjoj konkurenciji za priznanje „Information Archiving Wave“ našlo se 13 dobavljača čija su rešenja evaluirana po širokom opsegu kriterijuma, uključujući arhitekturu „oblaka“, skalabilnost, bezbednosne mogućnosti, opcije za upravljanje korisnicima i grupama korisnika, opcije saobraznosti i eDiscovery, superviziju, pristup datotekama, i podršku za suverenitet podataka.

U Forresterovom izveštaju Veritas Enterprise Vault.cloud je priznat kao rešenje koje omogućava arhiviranje Micosoft Office 365 dokumenata i poruka Microsoft Exchange servera e-pošte, kao i “dokumenata iz izvora kao što su SharePoint sajtovi u „lokalu“ i Box na „oblaku“. Izveštaj takođe ističe da “dopunski moduli proširuju osnovne mogućnosti arhiviranja, npr. modul programa za superviziju Veritas AdvisorMail, ili pak modul rešenja Veritas eDiscovery za procenu dokumenata.”

Pročitajte i ovo...