Home VestiEkonomija Počinje izgradnja nove biznis zone na Novom Beogradu

Počinje izgradnja nove biznis zone na Novom Beogradu

by bifadmin

U novobeogradskom kompleksu A Blok prodati su svi stanovi objedinjeni u tri građevinske faze izgradnje, od kojih su prva i druga faza izgrađene pre roka, treća je u izgradnji, i najavljen je početak četvrte faze, nakon čega će Novi Beograd postati bogatiji za novu biznis zonu. Ključeve od svojih stanova je već preuzelo 530 novih vlasnika, dok će krajem leta sledeće godine to učiniti i ostali kupci.

„Prodaja svih stanova u A Bloku svedoči da su na tržištu presudni kvalitet, profesionalna usluga i konkurentna cena, jer kupci biraju ono što je dugoročno najbolje za njihove potrebe i uložena sredstva. Kupci su prepoznali naše napore i želju da na tržištu Beograda postavimo nove standarde u gradnji stambenih i poslovnih objekata. Interesovanje za nepokretnosti u A Bloku je i dalje na visokom nivou“, ističu u Deka Inženjeringu i najavljuju da će stanovi u trećoj fazi biti useljeni krajem leta sledeće godine.

Čitav projekat izgradnje A Bloka osmišljen je u četiri građevinske faze. U prve tri faze, izgrađeno je 799 stanova i 59 lokala, dok će u četvrtoj fazi biti izgrađena nova poslovna zgrada ukupne kvadrature 39.100 m². Završetak radova se planira za 2018. godinu.

a-blok

„Prve dve faze izgradnje smo završili pre roka, a u toku je izgradnja treće faze, što potvrđuje da na našem tržištu postoje firme koje posluju u skladu sa najboljom svetskom graditeljskom praksom održive gradnje. U narednoj, četvrtoj fazi razvoja kompleksa biće izgrađena poslovna zgrada, a korisnicima će biti obezbeđeni najbolji uslovi za rad, i to zahvaljujući zelenoj gradnji i dopunskim sadržajima koje će imati u zgradi.

Po završetku četvrte faze, A Blok će se prostirati na 140 hiljada bruto kvadrata“, navode u Deka Inženjeringu.

Pročitajte i ovo...