Home VestiEkonomija „Dunav“ odobrava i popuste i pogodnosti u susret Sajmu automobila

„Dunav“ odobrava i popuste i pogodnosti u susret Sajmu automobila

by bifadmin

Kompanija „Dunav osiguranje“ uoči 53. Međunarodnog sajma automobila, koji će se održati na Beogradskom sajmu od 24. marta do 2. aprila ove godine već je pokrenula kampanju za osiguranje motornih vozila po povoljnijim uslovima a za svoje stare i nove osiguranike pripremila je i brijna iznenađenja.

Tako najveća osiguravajuća kuća u Srbiji daje 15% popusta na premiju kombinovanog osiguranja motornih vozila (auto-kasko) za nova vozila proizvedena prošle i ove godine koja se prvi put registruju, odnosno 10% popusta na premiju auto-kaska za vozila kojima se obnavlja osiguranje ili se ugovara polisa za polovna vozila.

Takođe se odobrava 10% popusta na kasko osiguranje putničkih motornih vozila (mini-kasko).

Premija osiguranja od auto-nezgode u ovom akcijskom periodu umanjena je za 50%, sa osiguranom sumom od 1.000.000 dinara za slučaj invaliditeta i s osiguranom sumom do 500.000 dinara za slučaj smrti usled nesrećnog slučaja, uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja od odgovornosti vlasnika motornih vozila za štetu trećim licima kod „Dunav osiguranja“.

Popust od 20 procenata predviđen je za premiju osiguranja pomoći na putu, uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja od odgovornosti vlasnika motornog vozila za štetu pričinjenu trećim licima ili polisu auto-kaska ili mini kaska zaključenu kod „Dunava“.

Ovom prilikom specijalni poklon Kompanija je pripremila za osiguranike koji zaključuju auto-kasko, mini-kasko ili osiguranje od auto-odgovornosti putničkih motornih vozila uz kupovinu najmanje dve usluge sa polise „auto-bonus plus“. Osiguranicima, fizičkim ali i pravnim licima koja zaključuju osiguranje za nova putnička vozila odobrava se vaučer-kartica za kupovinu naftnih derivata na prodajnim mestima „Lukoil Srbija“ a.d. Beograd.

Na ovaj način, za auto-kasko osiguranje novih, nekorišćenih putničkih motornih vozila, koja se po prvi put osiguravaju u „Dunav osiguranju“, Kompanija poklanja vaučer-karticu u vrednosti 6.000 dinara, a za auto-kasko osiguranje polovnih putničkih vozila, prilikom obnove ili prvog zaključenja polise kod „Dunava“, vaučer-kartica vredi 4.000 dinara.

Za mini-kasko osiguranje putničkih motornih vozila poklon vaučer-kartica iznosi 2.000 dinara, dok za osiguranje od auto-odgovornosti putničkog motornog vozila, uz kupovinu najmanje dve usluge sa polise „auto-bonus plus“, vaučer-kartica ima isti iznos od 2.000 dinara.

Promotivna akcija popusta „Dunav osiguranja“ počinje 20. marta i trajaće do 30. aprila ove godine, a poklon vaučer-kartice mogu se dobiti u periodu od 20. marta do 14. aprila, i to na svim prodajnim mestima Kompanije, u „Dunav centrima“ širom Republike Srbije, preko agenata osiguranja i naravno u Hali 1 Beogradskog sajma – na štandu „Dunav osiguranja“, odmah po otvaranju ovogodišnjeg Međunarodnog sajma automobila.

Pročitajte i ovo...