Home VestiPolitika i društvo Uz dobar ritam sa UNIQA osiguranjem do novih rekorda

Uz dobar ritam sa UNIQA osiguranjem do novih rekorda

by bifadmin

30. jubilarni maraton ostaće upamćen po rekordnom broju trkača i posetilaca, novoj, izmenjenoj trasi, ali i novim, fantastičnim rekordima.

UNIQA osiguranje je i 4. godinu za redom siguran partner Beogradskog maratona. Pored podrške u realizaciji ovog najvećeg sportskog događaja u zemlji i osiguranja svih učesnika, UNIQA je zajedno sa Beogradskim maratonom obezbedila i posebne bonuse najuspešnijim takmičarima, ali i odličnu zabavu za sve prisutne.

Ove godine Beogradski maraton dobio je i nove rekordere staze – i to u polumaratonu i maratonu u obe konkurencije. Pobednike, Oliveru Jeftić, Kipngetič Katama, Darka Živanovića, Kenedija Kipruto Majoa, Teodoru Simović i Natašu ćulafić, Daria Ivanovskog, Slađanu Perunović, Velimira Bojovića i Marka Rankovića, kao i Nataliju Grac i Aleksandru Marinkov, UNIQA osiguranje i Beogradski maraton nagradili su novčanim nagradama za postignute rezultate.

Ove godine Beogradski maraton su uveličali svojim prisustvom i atletski velikani poput Roze Mote, Galine Čistjakove, Boba Bimona, Lasea Virena, Majka Pauela, Kevina Janga i Havijera Sotomajora.

Pored lepe sportske atmosfere koju Beograd svake godine, u vreme ove velike sportske manifestacije, pošalje u svet, ono što je već postalo prepoznatljivo obeležje Beogradskog maratona je i UNIQA muzička avenija. Od Londona do Terazija, podršku maratoncima davali su trubači, rok bend i bubnjari na čelu sa Dragoljubom Đuričićem. Ovi talentovani muzičari doprineli su da 30. jubilarni Beogradski maraton protekne u najpozitivnojoj atmosferi koja slavi sport i takmičarski duh.

Pročitajte i ovo...