Home VestiIT i nauka Veritas Technologies proglašen liderom u domenu rešenja za izdržljivost podataka

Veritas Technologies proglašen liderom u domenu rešenja za izdržljivost podataka

by bifadmin

Veritas Technologies, lider u multi-cloud upravljanju podataka, objavio je da je imenovan liderom u najnovijem istraživanju kompanije Forrester, objavljenom u septembru ove godine, pod imenom “The Forrester Wave: Data Resiliency Solutions, Q3 2017”. U izveštaju je analizirano više rešenja za izdržljivost podataka koji “sežu“ dalje od zaštite podataka i oporavka”. Izveštaj je ocenjivao sedam dobavljača rešenja na osnovu 39 kriterijuma, uključujući strategiju, tržišno prisustvo i trenutnu ponudu.

Veritas je dobio najviše ocene u odnosu na bilo koju drugu kompaniju u kategoriji “Strategija” i po kriterijumu skalabilnosti. Dodatno, Veritas je dobio najviše moguće ocene po kriterijumima “Tehnološki partneri” i “Riseleri”. Veritas je takođe bio među najbolje ocenjenim dobavljačima po kriterijumu “Mogućnost upravljanja”, kao i po kriterijumima “Podeštavanje” i “Implementacija”.

“Kada je reč o upravljanju podacima, bekapovanje i povraćaj podataka su samo početak.” rekao je Majk Palmer, izvršni potpredsednik i direktor za proizvode u kompaniji Veritas. “Organizacijama je neophodna vidljivost podataka u složenim “multi-cloud” okruženjima, zaštita od katastrofičnih isključenja ili napada ucenjivačkog malvera i mogućnost da ispoštuju striktne regulatorne zahteve. Danas, klijenti rešavaju ove izazove preko naše 360 platforme za upravljanje podacima. Oduševljeni smo time što smo proglašeni liderom u ovom izveštaju.”

Prema izveštaju, Veritas “poseduje dobro zaokruženu strategiju za 360 platformu za upravljanje podacima da zadovolji zahteve preduzeća za žilavost sistema podataka”.Izveštaj takođe navodi da “Veritas Information Map pomaže firmama da stvore jedinstven globalni uvid u važnu metriku kao što su lokacija data centara, kapacitet skladištenja, zaštićene tipove podataka, postojeći kapacitet, nivo zauzeća, vlasništvo nad podacima, starost podataka, i cena koja će pomoći klijentima koji žele da optimizuju svoja tehnološka ulaganja.”

Pročitajte i ovo...