Home VestiPolitika i društvo UNIQA donirala sredstva u iznosu od 1.500.000 dinara ustanovama širom Srbije

UNIQA donirala sredstva u iznosu od 1.500.000 dinara ustanovama širom Srbije

by bifadmin

UNIQA osiguranje, već punih 12 godina, godinu započinje ulaganjem u humanitarne projekte širom Srbije. I ove godine nastavila je tu tradiciju i donirala sredstva u ukupnom iznosu od 1.500.000 dinara, i to: institucijama za nezbrinutu decu i decu sa smetnjama u razvoju „Veternik“, „Duško Radović“ iz Niša za nabavku neophodnih električnih aparata, medicinskih pomagala i opreme, kao i Domu za odrasla lica Kulina za nabavku higijenskih sredstava. Dečjem selu „Dr. Milorad Pavlović“ iz Sremske Kamenice upućena su sredstva za studentske stipendije, dok su SOS Dečjem selu u Kraljevu nabavljeni rashladni uređaji. Organizaciji SOS telefon za žrtve nasilja uplaćena su novčana sredstva neophodna za rad ove organizacije.

I ove godine humanitarnoj akciji pridružili su se i zaposleni u UNIQA osiguranju koji su svojim donacijama u vidu slatkiša i knjiga omogućili da štićenici ovih ustanova započnu novu godinu uz poklone i osmehe. Zajedničkim zalaganjem UNIQA tim skupio je čak 300 kilograma slatkiša koji će biti raspoređeni ustanovama širom Srbije.

Za nepunih 12 godina koliko posluje na tržištu Srbije, UNIQA osiguranje je uložilo više od 85.000.000 dinara u projekte korporativno društvene odgovornosti.

Pročitajte i ovo...