Home VestiPolitika i društvo Kad štampač otkaže poslušnost Nepo System rešava problem

Kad štampač otkaže poslušnost Nepo System rešava problem

by bifadmin

Štampači su kompleksne mašine čiji problemi u funkcionisanju mogu dovesti do zastoja poslovanja u mnogim preduzećima. Zato je važno imati dobrog servisera za ove uređaje.

Nepo System je ovlašćeni servis liderskih brendova Epson i Kyocera, i na dnevnom nivou servisira veliki broj štampača različitih namena. Ako ste vlasnik laserskog štampača sigurno ste imali momenat kada je trebalo zameniti maintaince kit jer je štampač odštampao određen broj otisaka ili kada se papir ne povlači kako treba pa je bilo potrebno zameniti set gumica. Vlasnici inkjet štampača se susreću sa problemima poput lošijeg kvaliteta otiska štampe koji se rešava zamenom glave štampača, inksistema, fotoosetljivog valjka, fuser ili developer jedinice. Nepo System navedene kvarove uspešno rešava u skladu sa proizvođačkim preporukama kao i prema specifikaciji koju je vendor propisao.

Pored štampača Nepo System uspešno vrši servisiranje i plotera – uređaja koji služe za štampu velikog formata. Za razliku od štampača koje vidimo svuda, ploteri većini ljudi nisu toliko srodni, bar ne za oko, ali bez njih ne bi bilo reklama na bilbordima, proizvodi bi bili bez ambalaže… Iako “nevidljivi”, ploteri itekako imaju svoje mesto na tržištu, iz tog razloga Nepo System ima terensku ekipu koja na licu mesta vrši servisiranje plotera jer zbog svoje gabaritnosti i osetljivosti ploteri nisu praktični za transport.

Takođe je važno da se kod štampača i plotera izvrši inicijalno podešavanje i testiranje uređaja koje je bitno zbog pravilnog funkcionisanja i dugotrajnosti uređaja. Nepo System uvek može pružiti adekvatan savet ako postoje nedoumice.

Sa konstantnim treninzima i edukacijama zaposlenih na kojima pored upoznavanja sa servisom novih modela veliki akcenat se stavlja i na pravilnu reciklažu delova, Nepo System želi da postavi primer na tržištu na koji način jedna društveno odgovorna kompanija kada na raspolaganju ima resurse treba da čuva to isto društvo da bi sutra naredne generacije imale još veću svest i zdravije mesto za život.

Pored servisa ovih uređaja, Nepo System raspolaže sa velikim lagerom rezervnih delova. Na našem tržištu danas postoji veliki broj delova upitnog porekla i kvaliteta. Da bi štampači i ploteri funkcionisali pravilno i bili dugotrajni, potrebno je koristiti orginalne delove kao i orginalne tonere. Korišćenjem neorginalnih boja pored gubitka garancije dolazi i do učestalijeg kvara na uređajima. Iako u prvom momentu deluje povoljnije, na duže staze jednostavno se ne isplati, jer oštećenje na uređaju korišćenjem neorginalnog tonera može biti veliko, čak toliko da uređaj postane neupotrebljiv.

Pročitajte i ovo...