Home VestiIT i nauka Saradnja Ingram Micro sa Veritas Technologies u Jugoistočnoj Evropi

Saradnja Ingram Micro sa Veritas Technologies u Jugoistočnoj Evropi

by bifadmin

Kompanija Ingram Micro, jedan od najvećih distributera informacione tehnologije u Jugoistočnoj Evropi, potpisala je ugovor o distribuciji sa Veritas Technologies, globalnim liderom u proizvodnji softvera namenjenog sveobuhvatnom upravljanu podacima (information management) – backup i recovery podataka, arhiviranje i upravljanje softverski definisanim skladištima podataka, kao i analizi i kontroli podataka sa stanovišta zakonskih regulativa.

Ovim ugovorom, kompanija Ingram Micro se autorizovala za distribuciju kompletne Veritas ponude u sedam zemalja Jugoistočne Evrope, uključujući Srbiju, Makedoniju, Albaniju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Sloveniju.

Veritas Technologies omogućava organizacijama da iskoriste u potpunosti mogućnosti i snagu svojih informacija kako bi ostvarivali poslovne uspehe. Rešenja su dizajnirana da funkcionišu i rade i u najkompleksnijim i veoma heterogenim okruženjima.

Veritas Technologies rešenja se uglavnom koriste za interakciju različitih vrsta aplikacija, servera i druge tehničke opreme, uključujući i uređaje za skladištenje podataka. Veritas Technologies proizvodi su kompatibilni sa svim najčešće korišćenim operativnim sistemima i podržavaju najvažnije baze podataka i uređaje za skladištenje podataka.

“Razlozi za potpisivanje ovog sporazuma su pre svega, jedinstvenost naprednih rešenja koje Veritas nudi, zatim sposobnost da ponude čitav spektar proizvoda za virtuelnu IT infrastrukturu za svaku organizaciju, vodeći položaj Veritas-a među proizvođačima softvera za tu namenu i visoka potražnja za takvim rešenjima na tržištu. Partnerstvom sa Veritas Technologies, proširili smo značajno naš portfolio rešenja za skladištenje i back-up podataka“, istakao je Vladimir Popović, generalni direktor Ingram Micro SEE NON-EU.

„Pred nama je izuzetno zanimljiv i dinamičan period, pošto količina informacija koje svakodnevno koristimo, kao i njihov značaj i potreba za kvalitetnim upraljanjem u svakodnevnim poslovnim procesima rastu svakog dana“, napomenuo je tom prilikom Drago Gajski, regionalni direktor Veritasa za Jugoistočnu Evropu.

Pročitajte i ovo...