Home Posle 5 Eurobanka dovodi Mančester junajted školu fudbala u Srbiju

Eurobanka dovodi Mančester junajted školu fudbala u Srbiju

by bifadmin

Eurobanka je u okviru svoje dugogodišnje saradnje sa fudbalskim klubom Mančester junajted ugostila fudbalsku legendu, Vesa Brauna (Wes Brown) i direktora Mančester junajted škole fudbala, Majkla Nirija (Michael Neary).

Kao ekskluzivni partner fudbalskog kluba Mančester junajted, Eurobank je najavila da će tokom 2019. godine organizovati Mančester junajted školu fudbala za decu. Eurobank ima veliku čast da svetski priznatu i jednu od najpoznatijih škola fudbala dovede u Srbiju, kako bi deca imala jedinstvenu priliku da uče od najboljih.

Predsednik Izvršnog odbora Eurobank, Slavica Pavlović, ovom prilikom je istakla: „Mančester junajted je jedan od najpopularnijih sportskih brendova koji je odavno prerastao granice fudbalskog kluba i postao pionir u istraživanju novih poslovnih mogućnosti. Saradnja sa ovako velikim brendom traje od 2014. godine i rezultirala je sa više od 27.000 izdatih Eurobank Mančester junajted kobrendiranih kreditnih, debitnih i pre-paid platnih kartica koje omogućavaju jedinstvene pogodnosti korisnicima. Posebno mi je zadovljstvo što ćemo omogućiti da kroz školu fudbala, deca iz Srbije steknu znanja o fudbalu od najboljih.“

U okviru saradnje Eurobank i Mančester junajteda tokom sledeće godine u Beogradu će biti pokrenuta Mančester junajted Škola fudbala. Tim povodom, direktor Škole, Majkl Niri (Michael Neary) istakao je značaj koji aktivno bavljenje sportom ima u razvoju dece.

„Mančester škola fudbala je jedna od najpriznatijih u svetu, a meni je zadovljstvo što sam na čelu iste. Posebno mi je drago što ćemo u saradnji sa Eurobankom omogućiti deci iz Srbije da budu deo škole naredne godine. Znamo da ovde ima puno fudbalskih talenata, koji će moći da usavrše svoje tehnike kroz našu školu“, istakao je direktor Mančester junajted škole fudbala, Majkl Niri (Michael Neary).

Ves Braun, (Wes Brown) Mančester legenda izrazio je zadovoljstvo što kroz saradnju Eurobank i Mančester junajteda ima priliku da poseti Beograd. „Igrao sam dugo sa Nemanjom Vidićem u timu, pa mi je drago da sam u prilici da zahvaljujući Eurobanci, posetim njegovu zemlju o kojoj mi je mnogo pričao. Kao jedan od polaznika Mančester junajted škole fudbala, mogu da kažem da će deca koja budu imala priliku da u njoj da učestvuju, doživeti jedinstveno iskustvo.“

Eurobank i Mančester junajted posebnu pažnju poklanjaju društvenoj odgovornosti. Ove godine pomogli su fudbalski tim Dečijeg sela iz Sremske Kamenice, koji postiže značajne rezultate na evropskim takmičenjima. Rukovodilac Službe za smeštaj dece i mladih Dečije selo Radenko Kondić zahvalio se na donaciji: „Deca bez roditeljskog staranja danas su u prilici da upoznaju fudbalsku legendu Mančester junajteda, koji je uz mnogo uloženog truda i rada postao uspešan i slavan. Čast nam je što smo u društvu najboljih. U ime dece iz Dečijeg sela i u svoje lično ime želim da se zahvalim Eurobanci na humanosti i podršci koja će pomoći našoj deci da budu još uspešnija“.

Fudbalski tim Dečijeg sela imao je priliku da, sa članovima kluba Eurobank i uz stručne savete legendi Mančester junajteda odigra revijalnu utakmicu.

Pročitajte i ovo...