Home VestiPolitika i društvo Etihad Airways regrutuje nove pripadnike kabinskog osoblja

Etihad Airways regrutuje nove pripadnike kabinskog osoblja

by bifadmin

Avioprevoznik Etihad ervejz (Etihad Airways) organizuje veliki proces zapošljavanja na globalnom nivou. Međunarodni dani zapošljavanja biće održani u 19 različitih gradova širom Australije, Evrope, Bliskog istoka i Afrike, uključujući Srbiju (u čijoj prestonici će biti održani u februaru), Ujedinjeno Kraljevstvo, Francusku, Slovačku, Tunis i Južnu Afriku.

Kandidati zainteresovani da prisustvuju danima zapošljavanja i pridruže se nagrađivanom timu treba da se unapred registruju putem stranice www.etihad.com/cabincrewrecruitment.

Potpredsednik kompanije Etihad ervejz zadužena za iskustveni doživljaj gostiju, Linda Selestino (Celestino), izjavila je tim povodom: „U svakom od ovih gradova pozvaćemo do 120 najboljih kandidata sa izvanrednim veštinama u gostoljubivosti da nam se pridruže u danima zapošljavanja kako bi podržali operativni rast naše aviokompanije, uključujući dolazak nove moderne flote sledeće godine.”

Pored pružanja sveobuhvatnih informacija kandidatima o životu u Abu Dabiju i dinamici rada sa gostima na visini od 10.000 metara, aviokompanija će takođe sprovesti proces detaljne procene.

Za one koji budu primljeni biće obezbeđeni neoporezovan prihod, zdravstveno osiguranje kompanije, povlastice prilikom putovanja, prevoz, uniforme, kompletno opremljen kompanijski smeštaj u Abu Dabiju, kao i popusti na hranu i piće i slobodne aktivnosti u modernom i živom okruženju glavnog grada UAE.

Pročitajte i ovo...