Home VestiIT i nauka Veritas stekao kompetenciju AWS skladištenja za Veritas NetBackup i Veritas Backup Exec

Veritas stekao kompetenciju AWS skladištenja za Veritas NetBackup i Veritas Backup Exec

by bifadmin

Kompanija Veritas Technologies, svetski lider u zaštiti podataka preduzeća i softverski definisanim skladištima podataka, objavila je da su njeni vodeći proizvodi, Veritas NetBackupi Veritas Backup Exec, stekli kompetenciju Amazon Web Services (AWS) skladištenja, potvrđujući svoj status naprednog tehnološkog partnera u sklopu AWS partnerske mreže (APN).

Veritasova rešenja NetBackup i Backup Exec sada podržavaju više tipova AWS skladištenja, uključujući Amazon Simple Storage (Amazon S3), Amazon S3 Standard-Infrequent Access (Amazon S3 Standard-IA) i Amazon Glacier.

Za organizacije svih veličina koje koriste infrastrukturu „oblaka“ ili razmatraju prelazak na nju, Veritasova vodeća rešenja za bekapovanje i povraćaj podataka mogu učiniti da upravljanje podacima i zašta podataka na i u sklopu AWS-a budu mnogo lakši. Ovo takođe proširuje Veritasovu posvećenost ubrzavanju usvajanja infrastrukture „oblaka“ od strane organizacija širom sveta.

Veritas je dobio status APN Advanced Technology Partner 2017 godine, kako bi razvio rešenja kojima se klijenti podržavaju prilikom ubrzavanja njihovih inicijativa u vezi s primenom infrastrukture oblaka i upravljanjem podacima. Od tada, organizacije su mogle da iskoriste prednosti Veritasovih rešenja i AWS infrastrukture s ciljem da ubrzaju prelazak na infrastrukuru „oblaka“, a da istovremeno poboljšaju upravljanje aplikacijama i podacima širom hibridnih cloud okruženja.

Danas, sa integracijom Veritas NetBackup i Backup Exec rešenja korisnici mogu da štite podatke i odbrane se od gubitaka koji nastaju prilikom fizičkih ili logičkih grešaka, u situacijama poput pada sistema, aplikacijskih grešaka, ili slučajnog brisanja pri bekapovanju na ili sa AWS-a.

Pročitajte i ovo...