Home VestiEkonomija IT rešenje za pomoć u svakodnevnom životu

IT rešenje za pomoć u svakodnevnom životu

by bifadmin

Portal UTrenu poseduje ogromnu bazu podataka koja pomaže korisnicima da u svega tri koraka pronađu odgovarajućeg lokalnog profesionalca (uopšten naziv za sve pružaoce usluga – majstore, profesore, trenere, dadilje, arhitekte, dizajnere itd).

Kako zapravo funkcioniše portal?

Specifikacijom zahteva se pokreće jedinstveni način pretrage. Dakle, u zahtevu se unose podaci o usluzi koja je potrebna korisniku, od učenja jezika do krečenja stana i IT usluga. Popunjavanje par polja oduzima svega nekoliko minuta. Kada to obavite, sistem automatski prosleđuje upit adekvatnim profesionalcima.

Ubrzo od kreiranja zahteva (u proseku 20-30minuta), na portalu možete da očekujte pristigle ponude od profesionalaca. Ponuda sadrži cenu za traženu uslugu i propratnu poruku. Ponude možete da filtrirate prema ceni (od najniže ka najvišoj i obrnuto), prema vremenu ili ocenama profesionalaca. Klikom na ime ili sliku profesionalca možete pristupiti informacijama raznoraznog tipa: njegovoj biografiji, fotografijama radova, a ako želite da saznate mišljenje ostalih klijenata, dovoljno je da skrolujete i pročitate njihove komentare i utiske.

Pročitajte i ovo...