Home VestiEkonomija Hej šefe, koj’ ti je sajt? Izrada veb sajta na klik

Hej šefe, koj’ ti je sajt? Izrada veb sajta na klik

by bifadmin

Šta god da nam zatreba, internet uvek ima rešenje. Zna svakog majstora i najbližeg frizera. Čak zna i gde možemo da kupimo hranu za rakuna. Svaki problem nam reši “kao iz rukava”. Mogli bismo da zaključimo da se prisustvo svakog biznisa na internetu podrazumeva. Ipak, prema nedavno objavljenom istraživanju, čak 46% firmi u Srbiji nema ni jedan internet kanal. Nije prisutno na internetu. Nema svoj sajt.

Ako imate svoj biznis a nemate veb sajt budite sigurni da gubite na desetine, neki čak i stotine klijenata dnevno.

Veb servis na klik je moderan i potpuno nov koncept izrade veb sajta. To je jednostavno i brzo rešenje koje velikim firmama pruža mogućnost izrade tzv. mikro veb sajtova. A malim i srednjim preduzećima omogućava najefikasniji način da dobiju ozbiljan i moderan veb sajt, uz sve ostale koristi koje servis pruža.

Pored veb sajta, dobićete na poklon domen i hosting i još 5 interesantnih i moćnih aplikacija koje su integrisane u sam servis i koriste se na klik:

– Live chat – da posetiocu vašeg sajta pružite sve potrebne informacije o proizvodu ili usluzi koja ga interesuje i da odmah pretvorite posetioca u kupca
– Viber i SMS bulk poruke – da jednim klikom obavestite sve vaše klijente o aktuelnom popustu, akciji ili o novom proizvodu
– Rezervacije termina – da definišite usluge koje se mogu rezervisati onlajn. Analizirajte učinak i unapredite poslovanje
– Tiketing aplikaciju – da pokažete profesionalnost i da obradujete vaše korisnike brzinom kojom ćete rešiti svaku reklamaciju

Kako funkcionišu veb servisi na klik?

Ideja je da dobijete osnovu sajta, nekoliko strana (početnu, o nama, galeriju, kontakt stranu, izgled proizvoda…), a dalje imate podršku i pomoć pri radu da možete sami, bez ikakvog IT znanja i bez ograničenja, da dodajete slike, nove veb strane, animacije, da ubacujete nove proizvode ili usluge, da kreirate specijalne ponude ili akcije…

Više neće trošiti vreme da nekome objasnite šta i kako da izmeni. Niti ćete čekati danima ili nedeljama na izmene. Sednete i sami napravite sve neophodne izmene.

Za sve ovo, potrebno je samo da izaberete paket koji vam najviše odgovara i da se registrujete. Nakon registracije biće vam podešen domen, hosting i korisnički panel iz koga upravljate svim veb servisima.

Na ovaj način, mnoge domaće firme napravile su ozbiljne veb sajtove od kojih neki danas imaju preko 500 veb strana.

I potvrdili su da veb servis na klik znatno štedi vreme jer olakšava i ubrzava izradu sajta i njegovo održavanje. Ukoliko se ipak desi da vam servis ne odgovara imate 30 dana da otkažete uslugu.

Iskoristite pun potencijal

Možda će se mnogi iznenaditi, ali Google je trenutno najmoćnija platforma za oglašavanje. Preko tri miljarde korisnika svaki dan koriste Google pretraživač, Android pametne telefone, Gmail, YouTube… Sve su to Google-ovi servisi, pa samim tim, Google zna sve o vašim potencijalnim kupcima. Zna gde su i gde idu. Google vidi šta oni traže i pamti šta ih interesuje. Treba iskoristiti tu priliku i ponuditi proizvod ili uslugu baš kada nekome treba.

Da iskoristite pun potencijal, servis pruža i usluge Internet oglašavanja. Mogućnost da vaše proizvode ili usluge oglašavate na Google-u, Facebook-u, Instagramu, Linkedin-u i na ostalim internet platformama.

Reklame vam kreiraju stručnjaci koje je Google sertifikovao. To znači da dobijate reklamu prema standardima koje je Google propisao, kako bi na najefikasniji način postigli željeni cilj (promocija brenda, proizovda ili usluge, prodaja…).

Zato je veb servis na klik kompletan servis za ozbiljan nastup i promociju na internetu.

Iznenađenje za kraj

Uskoro kreće serijal “Priče iz digitalne šume”. Priče koje će vam na interesantan način pružiti mnogo korisnih informacija o tome kako i na koji način da iskoriste internet za svoj biznis. Koje su sve mogućnosti za oglašavanje na internetu i kako izvući maksimum.

Zapratite veb servis na klik na njihovoj Facebook i Instagram stranici, ili posetite www.naklik.rs biće vam veoma korisno i interesantno.

Pročitajte i ovo...