Home VestiEkonomija Kako najlakše pronaći različite usluge na jednom mestu?

Kako najlakše pronaći različite usluge na jednom mestu?

by bifadmin

Od pojave interneta načini komunikacije među ljudima su se skroz promenili. I dok smo nekada za ponudu poslova morali da se raspitujemo preko prijatelja i poznanika, odlazimo u nadležne službe ili pretražujemo oglase u dnevnim novinama i specijalizovane magazine sa ponudama za posao, danas je situacija skroz drugačija.

Internet je promenio percepciju dolaska do željenih poslova, ali je sa druge strane i ponuđačima poslova olakšao put dolaska do adekvatnih kadrova. U poslednjih deset godina se sve bitke na relaciji ponuda-potražnja poslova vode isključivo na internet bojnom polju. Najveći uticaj ipak internet je na ovom polju imao u domenu pružanja servisnih usluga.

Portal UTrenu.com predstavlja domaći proizvod koji za cilj ima da spoji korisnike sa profesionalnim pružaocima usluga, a sve u cilju da obe strane budu zadovoljne. Korisnici biraju ponudu profesionalaca koja im najviše odgovara, a sve funkcioniše po principu kreiranja zahteva za uslugu koja je potrebna korisniku (smernice oko obavljanja posla, vreme koje odgovara korisniku i druge bitne informacije), nakon čega zahtev biva prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu u skladu sa željama i potrebama korisnika. Ovakvim konceptom i pristupom izbegava se pojava praznog hoda između dogovora na relaciji korisnik-profesionalac i dobija se na vremenskom resursu, ali i što bržoj realizaciji dogovora. Jedini uslov je da i korisnici i profesionalci budu registrovani na veb portalu. Sama procedura registrovanja se odvija u nekoliko koraka i veoma je jednostavna – neophodno je samo slediti smernice.

UTrenu.com u osnovi predstavlja mesto gde se na najsigurniji, najlakši i najbolji način sreću korisnici i profesionalci. Sve je osmišljeno tako da korisnici dobiju ponude od profesionalaca koji su slobodni kada korisnicima to zaista odgovara, motivisani i spremni da završe posao najbolje moguće i u što kraćem vremenskom periodu. Na sajtu je moguće pogledati cene njihovog rada, kao i ocene od strane korisnika koji su sa istima imali iskustva. Sajt je podeljen u veliki broj sekcija (Obrazovanje, Muzika, Sve za dom, Zabava…) i podsekcija koje suštinski pokrivaju najveći broj usluga i servisa u Srbiji i regionu. Neke od najposećenijih sekcija iz dana u dan se obogaćuju i postaju još zanimljivije i primaljivije kako za krajnje korisnike, tako i za same profesionalce. Posetite UTrenu.com i saznajte kako da na najlakši način rešite ako ne sve, onda bar većinu vaših svakodnevnih problema.

Utrenu.com je dostupan i kao aplikacija na Google Play prodavnici.

Pročitajte i ovo...