Home Promo Raspakujte brige – osigurajte se i od kovida 19

Raspakujte brige – osigurajte se i od kovida 19

by bifadmin

Kompanija „Dunav osiguranje“ podržava preporuke da leto pred nama provedemo u našoj zemlji i da je bolje upoznamo. Ali šta ako iz neodložnih razloga ipak morate ili želite da otputujete van granica naše zemlje? U želji da našim građanima pružimo dodatnu sigurnost tokom putovanja u inostranstvo, i odgovorimo zahtevu trenutka, u sklopu polisa putnih osiguranja uveli smo novo osiguravajuće pokriće za kovid 19!

Svim osiguranicima koji tokom letnje sezone putuju u neku od evropskih zemalja, kao i u Tursku ili Rusku Federaciju, pružamo mogućnost zaključenja polise putnog zdravstvenog osiguranja ili paketa putnog osiguranja koji pored standardnih rizika obuhvataju i rizik od kovida 19. Suma osiguranja po polisi je 35.000 evra. Cena individualne polise putnog osiguranja za sedam dana boravka u inostranstvu iznosi samo 1.100 dinara, ukoliko se zaključi onlajn. Polise putnih osiguranja možete zaključiti i na oko 600 prodajnih mesta Kompanije.
Antrfile:
Ugovorite pokriće za kovid 19 i iskoristite popust od 15% na onlajn zaključenu polisu osiguranja do 30. septembra i na putovanje krenite bezbrižno!

Šta obuhvata dodatno pokriće za kovid 19:

– troškove pregleda lekara i testiranja u slučaju ispoljavanja simptoma infekcije radi hitne medicinske pomoći i dijagnoze infekcije kovidom 19,
– troškove nabavke lekova u vanbolničkom lečenju za slučaj potvrđene infekcije,
– troškove bolničkog lečenja i
– troškove repatrijacije u vrednosti do 5.000 evra.
Šta ne obuhvata dodatno pokriće za kovid 19:
– preventivno testiranje na kovid 19 i
– troškove boravka u karantinskoj izolaciji.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar