Home VestiEkonomija Dostava konsolidovanih godišnjih finansijskih izveštaja do 3. septembra 2020.godine

Dostava konsolidovanih godišnjih finansijskih izveštaja do 3. septembra 2020.godine

by bifadmin

Agencija za privredne registre obavestila je obveznike koji imaju obavezu dostavljanja konsolidovanih godišnjih finansijskih izveštaja za 2019. godinu da rok za njihovo dostavljanje ističe u četvrtak, 3. septembra 2020. godine.

– Podsećamo da je ove godine rok iz zakona koji uređuje računovodstvo izuzetno produžen, usled proglašenja vanrednog stanja, a u skladu sa Uredbom o pomeranju rokova za održavanje redovne sednice skupštine privrednog društva i dostavljanje godišnjih i konsolidovanih finansijskih izveštaja privrednih društava, zadruga, drugih pravnih lica i preduzetnika – navedeno je na sajtu APR-a.

Sve informacije odnosno instrukcije u vezi sa sastavljanjem i dostavljanjem konsolidovanih godišnjih finansijskih izveštaja za 2019. godinu, u formi pravila, tehničkih i korisničkih uputstava, kao i video uputstava, mogu se pronaći na internet stranici Agencije, u okviru Registra finansijskih izveštaja.

Poslednjeg dana roka za predaju ovih izveštaja (3. septembar), Agencija je obezbedila dežurstvo u Registru finansijskih izveštaja i Servis desku do 21 sat.

Za stručnu pomoć prilikom sastavljanja i dostavljanja izveštaja korisnicima je na raspolaganju mejl adresa finizvestaji@apr.gov.rs

Za tehničku podršku u vezi pristupa PIS FI sistemu ili problema sa potpisivanjem korisnici se mogu obratiti na mejl adresu sd@apr.gov.rs

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar