Home VestiEkonomija Dilema, da li kupiti stan u novoj ili staroj zgradi

Dilema, da li kupiti stan u novoj ili staroj zgradi

by bifadmin

Svi sanjaju da se jednog dana probude u domu koji je sređen tako da bi ga urednici najuticajnijih magazina koristili za fotografisanje. Dilema koju imaju svi oni koji žele da ostvare svoj san jeste da li da kupe stan u novoj ili staroj zgradi.

Jeste, nove moderne zgrade nemaju visoke plafone, pa se u njima retko mogu naći dupla vrata koja stanu daju sofisticiranost i vintage look.

Ali stan u novogradnji zasigurno ima najkvalitetniju unutrašnju stolariju i prozore koji sprečavaju da buka sa ulice remeti vaš mir.

Ono što će vas skoro zasigurno dočekati ukoliko se opredelite za kupovinu doma u staroj zgradi, jeste renoviranje, rušenje suvišnih pregradnih zidova, zamena vodovodnih cevi i instalacija, neizbežno krečenje, zamena stolarije i još mnogo stvari koje ne samo da iziskuju dodatna ulaganja, već i vaše vreme i strpljenje.

S druge strane, ukoliko se opredelite za novogradnju visokog kvaliteta, na vama je samo da odaberete nameštaj, tehniku i dekorativne elemente i da uživate, znajući da ste dugi niz godina mirni.

Stavite na papir šta je ono što vam pruža starogradnja, a šta novogradnja

Kupovinom stana u novogradnji dobijate garanciju na sve završne radove, najkvalitetnije sanitarije, sistem centralnog grejanja i ugrađenu klima jedinicu ili multisplit sistem, koji može da rashladi, ali i da zagreje vaš stan u prelaznom periodu, kao i značajne dodatne sadržaje – recepciju koja je dostupna 24/7, uređen prilaz zgradi, video nadzor, dizajnerski osmišljen enterijer hola zgrade, najsavremenije liftove, kao i tim koji se bavi profesionalnim održavanjem svih ovih sadržaja.

Ono što je ključno jeste da bi prilikom kupovine stana trebalo da razmišljate racionalno, ali i da slušate svoje srce koje će nepogrešivo prepoznati vaše buduće porodično gnezdo.

Razmislite i šta će vam se u budućnosti više isplatiti, jer činjenica da nekretnine stvaraju prihode kroz iznajmljivanje, čini ih atraktivnom investicijom.

To se do danas nije promenilo i svakako je odluka koja će vama i vašoj porodici pružiti miran i kvalitetan život.

Izvor: Danasonline

Foto: Pixabay

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar