Home VestiPolitika i društvo Ciriški aerodrom opet najbolji u Evropi

Ciriški aerodrom opet najbolji u Evropi

by bifadmin

Aerodrom u Cirihu je 18. put zaredom poneo titulu najboljeg aerodroma u Evropi, u sklopu programa dodele priznanja u turističkoj industriji pod nazivom The World Travel Awards. Od aerodroma sa naših prostora, u uži izbor je jedini prošla prištinska zračna luka Adem Jašari.

U ovogodišnjem izboru za najbolju zračnu luku, putnici su aerodromom sa najboljim kvalitetom usluge proglasili ciriški. On se ove godine posebno istakao i na planu brige o bezbednosti putnika budući da je detaljno sprovodio epidemiološke mere omogućivši putnicima zaštitne maske i sredstva za dezinfekciju. Ovaj aerodrom je pohvaljen i zbog blizine gradu ali i zato što nudi veoma brz a besplatan interneta.

Pored ciriškog, u trci za najbolji evropski aerodrom našli su se i Šiphol u Holandiji, El Prat u Barseloni, Berlin Brandenburg, hamburški aerodrom, londonski Hitrou, zračna luka u Istanbulu, zatim one u Lisabonu i Minhenu, te francuski aerodrom Šarl de Gol, rimski Fiumicino, Šeremetjevo u Moskvi, Bečki, a u uži izbor je ušao i aerodrom Adem Jašari u Prištini.

Foto: Pixabay

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar